Sonunda bende buraya doğum hikayemi yazıyorum. Özel takipliydim suyun azaldı dedi ve nedenini söylemedi devlete geçtim herşey iyiydi bu arada 39+5 de doğurdum 17 Haziran kanla karışık akıntım gelmişti yatış verdiler 2 3 cm açıklığım vardı sancım yoktu hafif bel ağrısı oluyordu neyse 18 Haziran’da başladı benim sancılarım benden başka birkaç kişi daha vardı hepsi doğurdu bı ben kaldım suni verdiler onlara bana vermediler gelip gidip nstye bakıyorlar açıklığa bakıyorlar yok kanala inmiş yok kafası yukarıda derken en son akşam saat 7 civarı benim elim yüzüm uyuşmaya başladı felç geçiriyorum sandım çünkü hissetmiyorum kendimi ellerim kitlendi açamadım ebe geldi shni verelim mi dedi istemiyorum siz beni görmüyormusunuz dedim normal doğuramıcam sezaryen istiyorum dedim biz isteğe bağlı sezaryen yapmıyoruz dediler annemle kayınvalidem beni öyle görünce korktular hemen özele geri gittik ama ben ben değilim ölüyorum bildiğiniz özeldeki de ben ona bu çocuk ters normal olmaz dedim demiş ama aslında öyle birşey yok demedi yani boşu boşuna sancı çektirmişler sana dediler hemen sezaryene girdim 5 belki 10 dk sonra bebeğimi gördüm o an herşey o bütün acılarım bitti ama doktorunuz gerçekten çok önemli ben zor bı doğum yaşadım sorularınız varsa seve seve cevaplarım.