Gunesmoms Kızlar 28 haftalığım hala prilam kullanıyorum. Kullanmadığım gün zulüm gibi geçiyor. Bu ilaç ALIŞKANLIK mı yapıyor? Yoksa kendi mide bulantım mı anlayamıyorum. Resmen ilaca bağlandım. Bu ilacı kullananlar ne zaman bıraktı? Yada benimki hala mide bulantısı geçmeyenler var mı? Ama az bulantıdan bahsetmiyorum yani gündelik hayatımı bozuyor… offf 😓
Zehrabal1 Gunesmoms bende de durum aynı kaç kere bırakmaya çalıştım belki bulantım geçmiştir diye . Almadım gün 4 5 kere kustugum oldu .
gakkoyengee Ya bende 25 haftalığım gerçekten o kadar bunaldım ki bulantı kusma çalışıyorum birde eşimden uzaktayım kullansam da geçmiyor kullanmasam da geçmiyor nalet bir şey ya
Eyvahvaveyla 22 haftalığım geceleri 2 tane içmeden hala normal olmuyorum hatta geceleri içsem bile iştahsızlığım tiksinmem hala var bir alışkanlık olduğunu sanmıyorum, günlük 12-13 saat bazen 14-15 saat uyuyorum maalesef. 😣😣
Hilalll28 Gunesmoms canım sıkıntı etme. Ben 32 haftayım hala kullanıyorum. Gece yatmadan 2 tane içip uyuyordu içmezsem gör içinde bulantım oluyor çok. Doktora sordum o da prilam için bitkisel içerikli bir zararı yok kullan boş yere kendine işkence etme demişti. İstersen sende bir sor
Seymaa123 Gunesmoms bende çok zor bıraktım ilk zamanlar zorluyor bence alışkanlık yapıyor 2 gün zorluyor sonra alışıyorsunuz
Mihramoms Gunesmoms ben ilk önce teke düşürdüm sonra tamamen bıraktım 18 inci haftada ilk gebeliğimde de aynı şekilde ilerlemiştim deneyin isterseniz
Busakturk Gunesmoms 4 5 gün oldu bırakalı 21 haftalıgım ve fix her sabah kusuyorum ilk kez bugn kusmadım ama baslamadım da bünye alısıyo bagımlı kalıyo bence burdafa cok okudum bıraktığım 4 5 gün zulümdü sonra alısmaya basladım vs die bakalım