Eyyldz Arkadaşlar 36+3 teyim doğum şeklim henüz belli değil. 12.500 olan doğum ücreti bu ay itibariyle 19.750 olmuş hastane değiştirmeyi düşünüyorum İzmir de gittiğiniz doktor ve doğum ücretleriniz nelerdir
Sedef_rengi Eyyldz hangi hastaneye gidiyordunuz çınarlı da 12.500 du en son 19750 olan çınarlı ise ben de başka hastaneye geçmeyi düşünürüm
Gulden91 Avrupa cerrahi top merkezine gidiyorum ben zam gelmeden normal doğum için sabitledim 10,500 dü zam gelmiştir ama olsa olsa 14 falandır diye düşünüyorum sezaryen için 12,500 dü eski fiyatı ne kadar oldu bilmiyorum Muayne 355 tl olmuş en son 280 di
Eyyldz Sedef_rengi çınarlıya gidiyorum çarşamba gününe kadar 12.500 dü bugün kontrolüm vardı fiyat güncellenmiş 19.750 dedi doktorum
Sedef_rengi Eyyldz zaten kısa sürelerde 9.750 10.500 12.500 olarak sık sık zam yapmıştı bu kadarı da fazla benim doğum Eylül sonu Ekim ortası gibi bir zam daha yapar bu gidişle
Eyyldz Sedef_rengi mesela yine zam yapsınlar yapmasınlar değil ama 15 olsun hadi 17 olsun 19.750 nedir ya
Eyyldz Sedef_rengi Onur bey ama aynı fiyat bütün doktorlar direk yönetimden gelen fiyat buymuş doktor belirlemiyormuş
Sedef_rengi Eyyldz çok saçma zaten diğer hastanelere daha sık zam yapıp küçük küçük yapıyorlardı bir anda bu kadar yükseltilmez ki 3 ay var doğumuma bir iki zam daha yaparlar bu gidişle