Elfakca ikiprensannesi__ benimde öyle ya Çarşamba bende kontrole gidicem baktircam ter mi suyum mu geliyor anlamıyorum artık benimde pecetede sarı iç camasirimda beyaz ama artık şüpheye düşmeye başladım tahlil yaptırıp emin olmak istiyorum
ikiprensannesi__ Elfakca suyummu diye belki 10 kez acile gitmisimdir peçete koyuyorum altıma orda kalıyor sadece suyum olsa iç çamaşırım felan çıkardı peçete gibi incecik şeyde kalmazdı diye düşünüyorum ondan bende suanlik sadece takipteyim
ikiprensannesi__ 1melekannesi3858 bugün sürekli az az pecetede sarı akıntı oldu ikidir su gibi az az ama sadece pecetede var suyum olsa çamaşıra çıkardı diye düşünüyorum ondan akıntıdir diyorum çamaşırm kuru peceteye çıkıyor sadece
ikiprensannesi__ deniz2812 bı koku yok gibi ama iç çamaşırımda beyaz pecetede sarı akıntı gözüküyor enfeksiyon olabilir pazartesi sağlık ocağına gidecem baktiricam
ikiprensannesi__ Busra_60 benim bu kadar değil canım bı doktoruna sor peçete koyuyorum altıma sürekli bakıyorum akıntı orda sadece iç çamaşırım felan kuru ondan çok şükür ondan biliyorum akıntı oldugunu