gizemnr98 Kızlar çok önemli Yumurtlama testinde Pik günümdeyim bugün ilişki olabilir ama yarın çatlarsa yarın ilişki olmayabilir Pikte yapılan ilişki mi daha önemlidir yoksa çatladığı gün mü ?
Wera gizemnr98 iki tane havuç ye anında çatlıyor 😁 ben pik gördüğüm sabah havuç yedim akşamına çatladı test silikleşmeye başladı yani ve tuttu
gizemnr98 Renaaa  2 farklı markadan test yaptım bu şekilde hemen çatlar mı bilmiyorum yarına
gizemnr98 ikranurkutay 2-3 gündür sürekli koyu çıkıyor zaten ve 3 gündür değerlendiriyoruz bu gece de değerlendirilebilir ama yarın bi tatile gidicez ve pik tam anlamıyla bugün oldu kafam çok karıştı 🙈
ikranurkutay gizemnr98 bugünüde değerlendir daha sonra 1 dolu bir boş olarak değerlendir istersen canım ama 3 gün önemli hayırlı haberlerle gel inşallah 14 gün sonra test yap canm
Renaaa gizemnr98 gizemnr98 çatlama zamanı koyu oluyor zaten Olmaz mı etkisi yarına kadar sürdüğünden bugğn de olsa olur yarın da olsa olur ilişki diye biliyorum Biz de öyle yaptık
gizemnr98 ikranurkutay amin sağol Allah razı olsun canım sende bebişini sağlıkla kucağına al inşallah 🙏