Biriciklerim3 Kızlar karnınızdaki çizgi ne zaman çıkmaya başladı ben 21.haftamdayım hala yok ortada diğer iki kızımda çıkmıştı diye hatırlıyorum ama bunda daha ses seda yok🤷♀️
Hizligonzales Biriciklerim3 oglumda hic cikmadi suan 26+3 haftalik gebeyim kizima bundada henuz bisey yok
ozley Biriciklerim3 amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah ♥️ kızımız olcak 🥰
Aleynacamoglu Biriciklerim3 Yok değil canım allahdan ama şöyle bişeyde var ablamdada cıkmış sordum doğumdan sonra gittimi diye gitmemiş hala 16 ay oldu doğum yapalı
esnyz14 Biriciklerim3 Herkeste çıkmıyor diye biliyorum ama benim 13. Hafta civarlarında göbek deliğinin altında 20den sonra da göbek deliğinin üstünde çıktı
Biriciklerim3 esnyz14 benimde iki kızımda çıkmıştı işte bunda çıkmadı değişik bebekten bebeğe fark ediyor demek ki cinsiyetler bilmiyorum hala 🤣🤣
Marly21 Aleynacamoglu ben beyaz tenliyim belirgindi oğlum doğduktan sonra geçti tenle alakası var mı bilmiyorum. Şimdi 2. Oğluma hamileyim 32+5 olcam yine var
Aleynacamoglu Biriciklerim3 Ablamda bende kumralız isterseniz onun karnından resim paylaşabilirim fazla belirgin değil ama gitmemiş yani tam 🙃
Aleynacamoglu Marly21 Ya tenle fazla alakas olduğunu sanıyorum ablam ve ben kumralız yinede cıkıyo bide onda kalmış hafif işte doğumdan sonra🥲