Ay-mom Kızlar selam bugün kontrolden geliyorum boyumuz 45 kilo 2250 doktor bi haftalık gerileme var dedi kiloda. Sebebi bence geçen hafta beslenmedim biraz rahatsızdım doktorda çok önemli bi fark yok ama bu haftada 2400 olmasını isterz stres yapma biraz beslenmeni arttır dedi sizler nasıl yaptınız ? Neler kilo yapar bebişe? 15 gün sonra tekrar kontrole gideceğim o zamana kadar farkı kapmak istiyorum
Medine_yasar05 Ay-mom ya bende 33 haftalık gittim 2.200 grm dedi doktorum ama birşey demedi boyu 45 cm dedi bende hiç beslenemedim
Mutlulukkk Ay-mom bnmde o hafta da kilosu ve boyu oyleydi. Ve gayet normal dedi? 🤔 Smdi 35+4uz ama ilk defa boyle bi sorun ckti 2 hfta gerilik ckti ne olacak blmiorum😔 bana da buradaki kardesler et muz cevz vs tuket dedi. Sizde extra dikkat edin. Rabbim saglik sihhat versn 🌼🌼
Laleozkan_09 Ay-mom her şeyden ye. Bir gün baklagil , bir gün et, bir gün sebze. Bol bol su iç Günde 2 tane maden suyu iç Anne ne kadar dinlenirse bebek o kadar kilo alır demişti doktor. Mümkün olduğunca sol tarafına yat
Ay-mom Medine_yasar05 hemen etkiliyor demekki bebekleri 3 hafta önce haftasından iyi demişti kilosu için bi hafta bile etkiliyormuş
Ay-mom Mutlulukkk amin inşallah bende araştırdım doktordan sonra et tavuk kaşar muz çiğ kuruyemiş pekmez diyorlar bende öğlenleri süt muz fındık pekmez robottan çekip içeym diyorum iyi geliyormuş
Medine_yasar05 Ay-mom tabiki cnm ben mide yanması ve kusmaktan dolayı hiç beslenemedim cnm daha öyleyim