Yagmur6637 Hanımlar yerleşme kanamasını ne zaman(kaçıncı hafta)yaşadınız,nasıl yaşadınız bilgi verir misiniz ?
tupbebegimben Yagmur6637 merhabalar. Bende yerleşme kanaması vs olmadı. Herkeste olmayabiliyor. O yüzden lekelenme görmezse dert etmeyin 🍀
deletedmom6295 Yagmur6637 adet olmam gerekenden iki gün sonra lekelenmeler oldu bende yerleşme miydi bilmiyorum ama uzun zaman devam etti sonrasında
Yagmur6637 tupbebegimben Bugün pembemsi bi kanamam oldu gecede kahveye yakın bi leke farkettim ve kasıklarımda ağrı var 😔
tupbebegimben Yagmur6637 sanırım tam da bahsettiğiniz gibi oluyor. Kırmızıya dönmesi tehlikeli diyorlar. Test yaptınız mı?
tupbebegimben Yagmur6637 hayır olmamıştı. Ama dediğim gibi herkesinki aynı olmuyo. O yüzden kıyaslayıp üzmeyin kendinizi. Ama dediğiniz gibi yorumları çok gördüm. Bence edzaneden test alıp bakın inşallah gönlünüze göre olur 🙏🏻🍀
CansuCaTurkmen Yerleşme kanaması diye düşünüp hastaneye gitmemezlik yapmayın sakın benim 5 yada 6.haftamda kanamam olmuştu hemen hastaneye gittim yerleşme kanaması diye düşünüyordum ama düşük riski çıktı kese çevresi kanama alanı varmış benim de lekelenmeyle başlamıştı. Progestan kullandım 4.aya kadar birde iğne vurulmuştum.
CansuCaTurkmen Pinarim doğrudur canım benim için çok zorluydu çok kötü olmuştum gerçekten Rabbim kimseye yaşatmasın
Yagmur6637 Kanamam yok ama peçete ile silindiğinde lekeler var ve sancım var sabah hastaneye gideceğim ama çok tedirginim 😔