meliketprk Merhabalar arkadaşlar İzmirde detaylı ultrason için önerebileceğiniz hastane/yer neresi var acaba? Yardımcı olabilir misiniz rica etsem ☺️
edaerturk meliketprk doktor barış büke için çok iyi demişlerdi, ben de Ağustos’un başında muğla’dan gidicem randevu aldım. Siz de bir araştırın isterseniz :)
_mom3503 meliketprk Dr Sebahattin altınyurt a yaptırdım mükemmel bir hekim isterseniz internette yorumlarına bakın özel kliniğinde yapıyor.Cok kibar bir hekim ultrason bitiminde her şeyi anlatıyor sormak istediklerinizi rahatca sorabiliyorsunuz
BirVeraAnnesi35 meliketprk bende buradan birinden duyup aradım haftaya Lotus görüntüleme diye bir merkez var alsancakta oraya gidicem 1000 lira istiyorlar
Ezgikrgz meliketprk İzmir medicana hastanesinde Cüneyt Bey’e randevu aldım gideceğim hem doktorum hem de bir arkadaşım tavsiye etmişti bakalım🙏🏻
Nurmert edaerturk merhabalar tecrübelerinizi buradan yazar mısınız bende kendisinden almayı düşünüyorum randevu çok duydum adını . Kaçıncı haftanızda gidiceksiniz birde tam olarak
edaerturk Nurmert tabi ki gidince yazarım görüşlerimi, ama daha var gitmeme şuan 18.haftadayım , 21.haftada gitmiş olacağım
Hiloyloyloy Ebuss35 Gerçekten Cenk Gezer iyi baya uzun süre bakıyor başından savma kesinlikle değil ben de ona gittim.