Fnk1806 Merhabalar bu hastanelerde doğum yapan var mı ikisi arasında kararsız kaldım tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz
Busratokgz Fnk1806 bende bu konuda cok kez post açtım ama kimse cevap vermedi. bende surda bekleyeyim 🤗
Yakut16 Fnk1806 arkadaşim Etlik şehir hastanesinde doğum yaptı 2 ay önce hiç memnun kalmadı bende Bilkent şehir hastenesinde amaliyat oldum kadın doğum bölümün memnun kaldim
Fnk1806 Busratokgz Bende çok kararsız kaldım bilkent için güzel diyorlar ama bir yandan etlik şehir hastanesi de çok övüyorlar
Busratokgz Fnk1806 bilkent takipliyim. etlik hastanesine yeni mezun doktorları atadılar hep diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum. yakın zamanda arkadaşım etlikte doğum yaptı hic memnun kalmadı.yinede korkutmak istemem ama birazda şans işi galiba iyi ebe hemşire vs.denk gelmek
Gmz5560 Fnk1806 özel oda hakkında bilgim yok ben 2 oda değistim tek kişilik odada yattım max odaları 2 kişilik
Fidankekilli01 Bilkent Şehir Hastanesi’nde doğum yaptım 2. Günüm ve çok ilgililer arkadaşım da Etlik şehir Hastanesi’nde takipliydi o memnun kalmadı ama yinede bilemiyorum ama ben Bilkent Şehir hastanesinden hemşire ve doktorlarından çok memnunum ❤️