Dilara_erc1 Selam kızlar bugün kalp sesini duymaya gittik çok şükür duya bildik o kadar değişik bir his ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benimki aslında 6+2 ama 3 gün önde gidiyormuş bebiş yani çok şükür çok iyiyiz🥰🫶🏼 sizlerde nasildi
Buketedaa Dilara_erc1 senin adına çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah 🥰🙏bende perşembe gideceğim bebek ve kalp atışı için 6+6 olcak o zamana inşallah duyarız bizde miniğimizin kalbini 🥹🥹
Yenianneperci35 Dilara_erc1 yaaa maşallah:) kalp atışı duyuşu çok duygusal ve mucize bir şey. Ben ağlamıştım duyduğumda 🌸🙏🏻
Elif380 @Dilara_erc1 benimki de 5+1 uygulamaya göre daha dr a gitmedim kese bile görünmüyor çünkü hemen pazartesi kana gideceğim siz ne zaman keseyi gördünüz
Dilara_erc1 Elif380 benim gittigimde bebis 4 haftalikti ve keseyi zor olsada görebilmistik yani biraz karniniza ultrasonla bastiriyor aciyor biraz ama keseyi görmek icin mecbur🥰 yoksa bi hafta sonra cagriyor zaten🫶🏼
Elif380 @Inci0808 ben ilk çocukta 6-7 haftada gördüm bunda nasıl olur bilmiyorum ama hemen görünmüyor beta hcg 5000 falan olunca görünüyor sanırım o yüzden kana bağlı
Parlakk Benimde adetim geceli bir hafta oldu ama uygulamada 4+4 görünüyor doktora 6+3 de gideceğim inşallah bebegimin kalp atışını duyabilirim