Deletedmom2224 Kızlar daha 24 haftalığız ve bebeğim hem 1 hafta geride hemde suyu azalmış rahim damarındaki centikten dolayı gelişim geriliği bekleniyordu ama 30dan önce olur dememişti doktorum erken başladı galiba 😐 nolur dua edin bebişim erken doğmasın ve suyu arttirmak için neler yenmeli havuç suyunu duymuştum bi tek
dml33 Deletedmom2224 bende 15 haftaydm suyum azalmis detayliya girdm damarda sorun olabilir diye ama bisey cikmadi onda havuc suyu ic dedi doktorum aspirin veriyolar bide
Asilinannesi Deletedmom2224 bendede su azalması vardı 25 haftada şuan 34 haftalık olduk çok Şükür bol su iç kendini üzme🙏🏻
Deletedmom2224 Beriliko suya aseriyorum diyebilirim resmen çok fazla su içiyorum nasıl azaldı bende anlamadım çok teşekkür ederim 😘
Deletedmom2224 dml33 banada asprin verdiler havuç suyu bende duydum onu da deniycem inşallah sağlıkla doğarlar 😍
Deletedmom2224 Asilinannesi Yaa çok sevindim erken doğacak diye o kadar korkuyorum ki çok teşekkür ederim 😘
dml33 Deletedmom2224 ins cnm hayirlisiyla kucagina alirsn ins biran oncede düzelir sikintilarimz ins 😊
Deletedmom2224 Ozlem32 daha onunla ilgili bisey demedi doktor ama haftaya gideceğim bir fikrini sorayim 😊