Aydanur06 serensuat hayir spinal sezeryan oldum aslinda normal dogumdu ama acilmam az olunca ve bebegimin boynuna kordon dolaninca sezeryan oldum
EsmAsf Zeynep98 etlikte nasıl aynı doktora muayene oluyorsunuz ben her gittiğimde farklı doktora muayene oluyorum ?
Zeynep98 EsmAsf e nabızdan bi sonraki muayene için hep aynı doktora randevu alıyorum bide o doktor asistanlara bırakıp gitmiyor, asistanlarla beraber oluyor hep odada
Faatmaaa Seyma_kaya Esra çabuk cömertte gidiyorum ben çok memnun çok güler yüzlü çok anlayışlı bi doktor kesinlikle tavsiye ederim
umranndmr Etlik lokman hekim doç. hatice kansu Çelik gerçekten çok ilgili alakalı bir doktor. En azından bir kere gidip muayene olmanızı tavsiye ederim
Guzelgunlerim TheMuhtesem ya canım sen Ertuğtul beye gidiyodun.ben şaştım kaldım o hastaneyi hiç sevmiyorum ama Ertuğrul bey iyi gibi duruyor.bisey sorcaktim Ertuğrul hoca kilona tansiyonunu işte ne bileyim kullandığın ilaclara bakiyomu ?soruyormu
TheMuhtesem Guzelgunlerim günaydınnn, evet ilk takibe başladığımda ailedeki genetik hastalıklara kadar sordu. Tansiyon takibine sanırım 24 ya da 28.haftada başladı. Şeker yüklemesini 20-24.haftalar arası yaptırdı
Damlac87 Ankara’da Koru,Memorial gibi hastanelerin doğum paketi fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?Gebeligim yeni,takiplere yeni başlayacağım.