esraEb sebebi yok aniden oldu doktor bile su sebepten olmuş demedi yani 6 haziranda kontrol vardi ondan bir kac gun once adet sancisi gibi sancilarim baslamisti enfeksiyon diye düşündüm belime falan vuruyordu bir de bebek surekli sag tarafima toplanip duruyordu sertlsiyordu karnim kontrole gittigimde soyledim doktora muayene etti yalanci dogum kasilmalarin baslamis senin yatis vermem lazim dedi muayene esnasinda da kasildi bebek 2 sefer. Serum ilac sanci ve kasilmalar kesildi. 7 haziranda ikindi civari bi anda bebek toplandi yine karnım tas gibi oldu hic gecmedi. Lavaboya gittim nisan gelmis hemen hemsirelere soyledim nst getirdiler odaya yataga yatarken bi anda suyum gelmeye basladi. Acilma 4 5 cm çıktı sevk verdi doktor ilcedeyim yenidogan yoğunbakim yokmus ambulans gelene kadar nolur nolmaz diye doğumhaneye aldilar beni ambulans gelince bi daha acilmaya baktilar 7 8 cm. Sehir hastanesine gittigimde de 10 cm olmuştu. Anlayacagin 9 ayini tamalamis hamileler gibi ilerledi süreç. Doğurdum ama bir süre o şoku atlatamadim atlatinca da bu sefer aklima geldikce aglama krizine giriyorum ambulans gördükçe vs çok kötü oluyorum