Dilaa63 Merhabalar💕🌸ye ekşiyi doğur Ayşe’yi ye tatlıyı doğur Hakkı’yı diyorlar😂Bu ya da buna benzer hurafeler sizde tuttu mu ?
miray_aden Dilaa63 Bebis ilk basta cok eksi aseriyordum sonrasinda tatliya dondu bir de bicaga oturmustum sanirim net hatirlamiyorum. Oglum oluyor 😂 ama alakasi yok bence tatli yiyip kizi olan da cok var eksi yiyip oglu olanda
umaydurununannesi Dilaa63 oglumda sureklı eksı yedım ole canım limon ısterdıkı kızlarda sureklı tatlı sımdıkı mınnakım tuzlu ıstıyo bakalım nolcak
Asyaaammmm Dilaa63 Arkadaşlarım bana alyansla kızmı erkek mı diye bakmışlardı kız demişlerdi kızım oluyor 😁
Meryemtolga Dilaa63 Koyun kellesi acma varmış bide. Kelleyi ayiriyorlarmis niyet edip eger çene kemiginin orda püskül püskül bi yapi varsa kiz ama temiz duzgunse erkekmis. Annem anlatmisti daha dün.
Dilaa63 umaydurununannesi bende 9 haftalık hamileyim sürekli ekşi ve tuzlu şeyler yemek istiyorum görenler kız diyor da bakalım hayırlısı olsun 😍
asimeylmz_1222 Sürekli canım ekşi şeyler istiyor ve bebeğim erkek tatlı çok nadir istiyor canım bence her insanda farklı🙂
miray_aden Vilvilvil Canim minderlerin altina birine bicak birine makas koymustu bizimkiler benim haberim yoktu gidip bicagin ustune oturmustum oyle tuhaf bisey😂