Bebetlm Kızlar selam nioli yağı aldım enfeksiyon için bugün ama tam olarak nasıl kullanmalıyım kullananlar varsa yardımcı olurmusunuz ?
Glcn12 Bebetlm zishubu öneriyor zaten hamilelikte de kullanılabilir diye en çok da enfeksiyon ozaman oluyor
Aslan10 Bebetlm hamileler bebekler kullanabilirsin bebeğinin bezine da atabilirsin kendine de kiloduna her gün 2 yada 3 damla damlat hemen iyi geliyor farkı gisedersin zaten
Mavisim3457 Anonim3447 Gebeliktede kullanılıyor. Burda çoğu anne yazdığını da, doktora sorduğunuda okudum.
Mavisim3457 gamzeadattk https://www.ciltbakimim.net/nioli-yagi-nedir/ Bu siteden dilerseniz okuyun. Geçmiş forumlarada bakın. 🥰
Portredekitirtil Bebetlm evet hamilelikte kullanılıyor ama yine de dr sorun. Kullanıma gelince de iç çamaşırına iki damla damlat bi 5 dk hava alsın öyle giy yoksa yakar. Mesala duşa girecen girmeden damlat havalansın çıkınca giy
mavilikler7 Bebetlm kardeşim doktoruna bir danışmanı tavsiye ederim. Ben sordum benim doktorum ürünü duydum ama içeriğini pek arastırmadım kullanmanı tavsiye etmem dedi. Sen de bir sor bence sormadan kullanma
000 Bebetlm bana hemşire önermişti ben kullanıyorum bir zararını görmedim şuana kadar iç çamasirima bir iki damla damlatiyorum 24 haftalık hamileyim
Glsmnnn İki aydır kullanıyorum , şiddetli vajinal enfeksiyon agrilarimi durdurmuştu hala da devam ediyorum .
Feyzaarpaci Aslibali bende sürdüm bugün yanma hissettim bi 5 dakka kadar. Sonra korktum belki yanma hissetmemem gerekiyordur diye değiştirdim.