dryslck 34+6 16 kilo aldım 60 ile başlayıp şuan 76 kiloyum doktorum bebek karım çevresi 9 gün geriden geldiği için diyet önermedi böyle giderse 80 üstünü göreceğiz dedi
limoncicegimFO Rulina 6.ay dan sonra kilo almaya başladım. Toplamda 13 kılo aldım dogumdan sonra tartıldım eskı kılomdayım
ezgermshn Rulina 33+0 6 kilo aldım. 24.haftadan sonra hiç kilo almadım kaldı 7 hafta inşallah almadan devam ederim 😃
cagla9094 Tugraseda Aynıyız🤣 benim midem iyi çok şükür ama sıcaklardan iştahım yok hiç sadece soğuk su ve soğuk içecek içmek istiyorum litre litre🤣
Sezenn_ Rulina 31+2 haftayım 6 kilo ile devam ediyorum şuan 52 kg ile hamile kaldım. İlk hamileliğimde de 10 kg almıştım toplam.Bu da aynı olacak gibi 😊
Sunshine__ Rulina benim de 7. aya 1.5 hafta kaldı 0 kilo aldım bebeğimde sağlıklı çok şükür kusmaktan yiyemiyorum ki😁😁
hopefortomorrows Rulina ben de 15. Haftadayım. Eksi üç kilo ile devam ediyoruz şimdilik. Kilo almadım
AsyA_34 Muberra08 Bebişin kilosu nasıl canım , dışardaki insanlar da kilo almıyoruz diye bebeği sağlıksız sanıyor 😂