happy-26 Rabisozdmr merhaba cnm ben bugün 8 haftalık oldum ne mide bulantsı ne bişe var sadece çok acıkıyorum bide uykum geliyor sürekli
aysesu Rabisozdmr ben 35 haftalığım bir kere bile midem bulanmadı 😇 mide yanması oldu bende sadece ama o da çok az yani rahatsız edecek değil
happy-26 Rabisozdmr bende böyle midem bulanıyor gibi oluyorum ama sonrasın da bişey yok sadece göğüslerim çok ağrıyor 🙈
happy-26 aysesu mide bulantısı olmayanlarda erkek bebek diyorlar sizce doğru mu cinsiyeti belli oldu mu sizin
Aliss61 Bende bugün tam 8 haftalığım kuru mide bulantılarım oluyo ama hiç kusmadım böyle aç gibiyim de değil gibiyimde bi değişik midem anlayamadım😂
happy-26 Aliss61 ben az önce yemek yedim ama sanki şuan bile aç gibiyim 😂bu normal bence sürekli bişeler yiyorum ben ☺️
Rabisozdmr Benimde sürekli yiyesim geliyor 😂 göğüslerim zaten büyüktü daha çok büyüdü ya 9 ay sonunda şoka uğrarım kesin 😌
Rabisozdmr happy-26 bende duydumraahim genişliyormuş , ve bende aşırı sinir var küçücük şeye sinirleniyorum sizde de oluyor mu ? Eşimle hep tartışıyorum 😄 oda alttan almıyor benim gibi hamile sanki dkkd
mavilikler7 Bahar03_ doktorunla görüş prilam dr. Yazsın sana zararlı bir ilaç değil b vitamini mide bulantısına iyi geliyor. Reçetesiz de alınabiliyor ama doktorundan habersiz alıp kullanma
Nazooo- Bende bugun 8 oldum. Hepimize hayırlı olsun kızlar. Benim kese altında kanama varmış böyle Bi durum yaşayıp ya da duyan oldu mu
Eda3434 Bende 8 hafta oldum kusma yok ama son 1 haftadır üst üste aynı şeyleri yediğim zaman tiksinme olmaya başladı bazı şeyleride kokusundan dolayı yiyemiyorum