Paramedik16 Bu gördüğünüz adamlar 28 haftalık 1250 gram ve 1150 gram olarak doğmuşlardı şuan 6 aylıklar düzeltilmiş 4 aylık 6 şar kilolar ve biz bugün ek gıdaya başlıyoruz teyzeleri🥰💪🏻
Sevval0308 Paramedik16 oy maasaallah barekallah. Allah’ım esirgesin minnoslari sizi de tebrik ediyorum çok güzel bakmışsınız bahtlari şansları hep yüksek olsun😍
Esraaybars Paramedik16 oy maşallah Allahım sağlık versin canım, bakalım ek gıda maceran nasıl geçecek zor oluyor mu 2 çocuklu hayat
Kubraenes45 Paramedik16 rabbim size bağışlasın canım bende şuan hastanedeyim üçüzlerimi aldım kucağıma darısı isteyen herkesin başına inşallah bizimkiler bir süre küvezde kalıcakmış bakalım hayırlısı inşallah 32 haftalık doğdular
Paramedik16 Esraaybars amin çok sağolun valla zor baya ama alıştım artık bi yerden sonra otomatiğe bağlıyorsunuz ❤️😀
Paramedik16 Kubraenes45 maşallah sağlıkla büyüsünler haftaları üçüze göre baya iyi en koda sürede kavuşun miniklerle 🙏🏻🥹
Tugraseda Paramedik16 bay maşallahhh tüm erken doğum yapan annelere, erken doğum riski taşıyanlara umut oldu bu fotoğraf💙 allah acılarını göstermesin maşallah
defneveannesii_ Oy oy yakışıklılara bak ya🥹 Maşallah çok tatlı görünüyorlar oğluşlar💙 Kocaman olmuşlar resmen🥰 Allah nazarlardan saklasın canım, maşallah çok güzel bakmışsın yakışıklılara💙😎
Hzzz Paramedik16 çok duygulandım 41kere masallah hep birlikte nice mutlu ömrünüz olsun insallah allah ayırmasın