Esores Sizdede kasık ağrısı oluyor mu bu haftada cok şiddetli değil ama ağrı ben burdayım diyor tam bikini bölgesinde acaba bebek büyüdüğü için mi yoksa Bi sorun mu var acaba 2 gün öncede devlette kontrole gittim Bi sorun yoktu ama asistanlar bakıyor tabi
Dudu1988 Esores enfexyon olablr zaman zaman bencede oluyor rahim büyüdüğü içinde oluyor ama sk sk sancılı ise idrar vericeksn enfexyon gebeyken çok sk kapılıyor
Tubabebe Esores 24 den beri var bende bir kere gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı,şimdi 27+5 yine ağırıyo ama o ilk baştaki kadar değil sızlıyor arada, çok yoruldugm zmn da ağırıyo yürümekte zorlanıyorum
Esores Dudu1988 evet dün sağlık ocağında tahlil vermiştim bugün e nabızdan baktım crp en yüksek 5 olması gerekirken 18 cıktı enfeksiyon var sanırım haklısınız
Esores Tubabebe bende aynı şekilde yürürken zorlanıyorum pazartesi gidicem sanırım bendede enfeksiyon var ilaç verir
Dudu1988 Esores oooo geçmiş olsun bacım bol su iciceksin tuvaletlere dikkat ilişki yasiosnz prezervatif yada bir süre ara korkma hicbisi olmaz 3 cu gebelikle sabit 🤣
Esores Dudu1988 ya aslında cok ilişkiye girmiyoruz ayda 1 eşim korkuyor ama korunmadan giriyoruz benimde aklıma geldi ondan olabilir mi diye bundan sonra dikkat edeyim ay maşallah 3.bebiş geliyor demek ben şimdiden eyvah cok yorulucam modundayım ama kızı bulmak için sanırım bende 3.yü istiyorum 🤣
Dudu1988 Esores ozaman eşinize hediye prezervatif alın en güzeli temizi biz öyle yapioz ozaman enfexyonda kapmamis olursun bide kiz istyrsan istegramda cinsiyet belirleme melek var ona başvur derim grupları var kiz erkek WhatsApp grupları doktorla birlikte çalışıyor planlama yapio görüş istersen eltim ve 2 arkdsm yaptı eltim erkek yaptı 7 aylık oğlu 2 arkdsmda kiz yaptı hatta daha dün öğrendik kizi oluyor 2 erkek sonrası