tomurcukannesi Kızlar hem dün sabah kocaman bi parça geldi bordo kahve arası sümüksü bişe hemde bu sabah. Kaç kere geliyo bu nişan böyle kanlı? 2 haftadır zaten krem rengi ve şeffaf yumurta akı gibi olarak geliyodu.. bu arada bugün 40+0 ım
gudmorningbeya tomurcukannesi doğumum başladıktan sonra bile saatlerce gelmeye devam etmişti suyla beraber
Semaeymen19 tomurcukannesi 39+4 4gün oluyor canım Altan muayeneden sonra benimde nişanım geldi 3sntim açıklık var denildi hala ne sancı ne bişey bekliyoruz öylece arada nst bağlanıp geliyorum bebeğin heraketleri felan baya az ama 2gündür felan akıntım aşşırı çoğaldı sizdede öyle mi ?
tomurcukannesi Masalada gitmedim perşembe günü 3 cm açılmam vardı ama sancım yok. Cuma sabah nişan geldi kanlı. Bugünde aynı saatte geldi yine kanlı. Ama sancım yok yani bana göre. Çok çok hafif , tuvaletim varmış gibi
Dzb tomurcukannesi bence git canım nolur nolmaz tekrar muayene ederler zaten 4 cm olmadan yatış vermiyorlar galiba
Btlabk tomurcukannesi benimde nisanım 37, haftada geldi doktor hep erkek dogum dedi 38+4 olduk hala dogucaz nişan cok önemli degil sanırım
tomurcukannesi Dzb sancım yok o yüzden geri yollarlar diye düşünüyorum çünkü her kontrolde 5 dk bir sancın olursa gel diye kırk kere söylediler
tomurcukannesi Btlabk sanırım. Dün doktoruma mesaj attım, kanaman, su gelmesi veya 5 dk da bir sancın olursa hastaneye gel dedi. Ama ikinci defa kanlı nişan gelmesini anlayamadım
Oscarito41 İyi bekliyon valla ben son haftamda acilmam sancim olmadigi halde her sabah gidiyordum🙈bunda ne yaparim bilmem… Gerci ben pimpirikli biriyim ufacik biseye bile kosakosa gidiom