Benim normal doğum sureciydi her şey yolundaydı sonra suyum geldiğinde hastaneye gittik. Çatı muanesi yapıldı ve bebeğin kafasının yukarda olduğunu söyledi ebe. Beklemek için suni sancı verdiler. Ama bizim inatçı kızımız dönmedi bir türlü 🥰 daha sabah 6 ya kadar suni sancı çektim. Yok gelmiyor doktorumda anladı gelmeyeceğini sezeryana girdim. İnanirmiisn normal doğumdan daha çok korkuyordum . Sezeryana karşı içimde bir endişe hiç yoktu tam tersine 😇 Neyse beni sezeryana aldılar doktorum uyutmak istedi ama ben uyumak istemedim ve spinal anestezi oldum . O anlara canlı ve uyanık şahit olmak inanın paha biçilemez. Hiç birşey hissetmedim. Anestezi doktorum çok ilgiliydi sağolsun sürekli iyimiisn mide bulantin var mı az kaldi geliyo sonra bir ses ilişti kulağıma işte o ses varya gözlerimin dolmasina sevinç gözyaşları içinde kahkaha atmama sebep oldu. Ve minigimi gördüğümde işte o zaman herseye değdi. Çok uzun oldu ama korkmani gerektirecek hiç bir sey yok her kadının doğum süreci birbirinden farklıdır . Olumsuz eleştirilerden uzak dur Yapacağına inan kendine güven . ❤️ Tüm kadınlar olarak çok özeliz. ❤️ Sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu