32Annee Coraspin kullanıp tetenoz aşısı olan var mi ?bi sıkıntı olmaz değil mi sonuçta kasa vuruluyo tetenoz
Serapca 32Annee tabiki bi sıkıntı olmaz çok endişe duyuyorsanız zaten sol kola vuruluyor bacak veya sağ kolunuza yapabilirsiniz aşı yani bişey dicem tepki alcam şimdi neyse 🙄
Cigdem61 32Annee ben vurulmadım teranoz ama coraspin kullandığım için değil. Coraspinle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum
32Annee Muhammedamine teskkurler dr Sormayi unutmuştum alakası olur mu diye bende olmaz diye düşünüyodum tekrar teskkurler 😊
tuba6464 AysenurBs 32. haftadan sonra doktorun baska ılac verdımı acaba banada doktorum bırakıcksın dedii
Muhammedamine AysenurBs ben 34+1 haftalık hamileyim hala kullanıyorum canım 35. Haftaya girdiğinde bırakıcaksın dedi sizin bilinen kan pıhtılaşma durumumuz yokmu tedbir amaçlımı kullanıyordunuz
32Annee Serapca Hanfendi bilgi almak için sordum cvplamak istemiyorsanız bisey demeyin tepki alıcak kadar ne soyliyceksiniz
Muhammedamine AysenurBs anladım . Bende pıhtılaşma problemi var kanımda bu yüzden 35. Haftaya kadar kullanıcam iğnede kullanıyorum onu doğumdan birgün öncesine kadar . Sağ salim kavuşuruz inşallah evlatlarımıza 🤲🏻🤗
Elif7781 Bu coraspirini burda cok duyuyorum yalovadayim ve ilk doğumum erken oldu hiç bir doktor vermedi ne sebepten veriliyor acaba ?
Elif7781 svmeybgl ben ilk çocuğumu gebelik zehirlenmesi ile doğurdum kimse bana bu hapı vermedi neden acaba
Elif7781 svmeybgl ama benimde bebeğe giden damarlar tıkandığı icin bu durumu yaşadım kan akışı ona gitmiyor bana geri dönüyordu ve tansiyon tavan yaptı resmen