Kaderrhamza Nazli_akn32 ayy ilkler öyle oluyor canım ikincide önce saglık tabiki ama insan olmayını istiyor 😍
Kaderrhamza Havvaa93 çok iyi anlıyorum seni canım rabbim gönlüne göre versin benimde bi oglum var bende kız istiyodum hayırlısı 😍
Havvaa93 Kaderrhamza özel hastane takipliminiz doktor kordon kan akışına bakıyor ultrasonda kordonla karışmasın diye ama
HMH dolunayes benim doğum tarihim 13.05.1996 Eşimin doğum tarihi 3.01.1995 Son adet tarihim 22 Mayıs 2023 İlk öğrendiğim beta 29,5
Drydrms92 Kaderrhamza az daha bekleyin detaylı ultrasonda anlaşılır zaten . 21. Haftada gidiliyor belki biliyorsunuzdur.
Adenks Elif2230  ya şuna bakar mısınız doktor erkek dedi pipi gösterdi ben göremedim eşim gördüm diyor ama bu usg de yok anlamadım
ikizprensesannesi @Nazli_akn32 Aynısını yaşadım tam bu haftalarımda erkek dendii 19 da kız dendii ve sonuç kız🎀💞😂 Sağlıkla gelsin yavrularımız💞
Havvaca Kaderrhamza nereye gitmiş pipi düşmüş mü ahahahahha tövbe tövbe. Başka Dr a git bence güzelim
Rzgrn_Annesi133 Kaderrhamza başıma gelsin çok istiyorum çünkü bi oğlum var erkeğe bnzyo dedi banada kızım olsun çok istiyorum 🤲🏻😍 bu arada oluyor böyle şeyler