dolunayes Tuubaoz evet teori cogunlugu kız Demekki senin bebek teorileri cignemis nadir boyle cikan var benimki mesela :)
Tuubaoz dolunayes oğlum vardi kiz olsun isterdim Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin bununda insaAllah🤍💙
Tuubaoz dolunayes Allah sağlıkla kavuştursun sizide 🤍 vlla açtı gösterdi kordonda değil bariz pipili balli lokumum 😂
TomrisHanim Kaderrhamza bebeğin sünnet mi olmuş kaybolmuş kız 😂 bana da ilkten erkek dedi 16 haftada ama dedi biraz daha bekle kimseye deme yanılma olabilir erken dedi 20. Haftada netleşti kız dedi emin olduğunu söyledi öyle söyledim herkese 😂
sevdaperisi Adenks Adenks benimde aynı doktor erkek dedi biz ultrasonda gördük ama resimde yok ben de detaylıyı yı bekliyorum
Elo123 Kaderrhamza canım dikkatli baksana bana bebeğin ayak parmak uçları gibi geldi ayaklarını içe kıvırmış sanki
yesmkaya-3 PrensinibekleyenAnnee ! Ama canım tek Bu ultrasyona bakarak erkek denilmedi ben cinsiyet söyledikten sonra sağlık sebeplerinden dolayı 3-4 defa üst üste gittim hem acile hem devlete hem özele her ultrasyon da her kontrolde tekrar tekrar sordum erkek dediler 20. haftada detaylı ultrasona kadar
321hercai dolunayes Hayırlı geceler teşekkür ederim. Ben düzeltmeyi bilemedim kusura bakmayın tekrar yazayım mıı