Kaderrhamza 16 haftalık hamileyken bana bu ulturasonu verdi oglun oluyor al buda pipisi diye dün doktora gittim 19+3 günlük aaa pipisi kaybolmuş kızın oluyor dedi başına gelen varmı hayla şoktayım bu mümkün mü kafam allak bullak 🤔🤦
Gamzegll Kaderrhamza hahah pipi mi kaybolmuş 😂 şuna kordonu pipi sandım demiyorda bunun bu dediğinede nasıl inanacaksın şimdi bence başka doktora görün kuzum
miray_aden Kaderrhamza Baska doktora git gozlerinin onunu gormuyorlar dogru durust sonra da boyle bahane buluyorlar 😂
Elif2230 Kaderrhamza canım kız da 3 çızgi var 2 dudak ve 1 kritoris kısmı dudak kısımları kız çocuğunda daha geç oluşuyor açıyı yakalayamadıklarında kritoris kısmını pipi sanıyor bazı doktorlar yani olan şey kaybolmaz doktorun yanlış görmüş
Elif2230 dolunayes doktorun dirkt 3 çizgiyi gördüm kız demişti 3 çizgiyi görünce anlıyorlar kesin kız olduğunu çoğu kız bebek erkek olarak karıştırılabjliyir biraz doktorun tecrübesizliği
Kaderrhamza dolunayes yani deseki AA kordon Muş megersem gördüğüm dese okey pipi kaybolmuş diyo bana 😁
Adenks Elif2230  ya şuna bakar mısınız doktor erkek dedi pipi gösterdi ben göremedim eşim gördüm diyor ama bu usg de yok anlamadım
Kaderrhamza Gamzegll nasıl karışık duygular içerisindeyim bi bilsen hem gülüyorum komik hem şaşkınım hem şüpheli 🤣🤣
Kaderrhamza Elif2230 yani hata çok oluyor ama böyle bariz elime pipi resmi verince ben emin olmuştum yani
Elif2230 Kaderrhamza o kritoris kısmı büyük ihtimalle kordonun damavı olur bu drekt kücük kritoris kısmı bebekte ultrasona bakarken pipi gibi duruyor
Bebekileanne Kaderrhamza bana da 11 haftalıkken %60 erkek dedi 16 haftalıkken %90 kız dedi artık ne inanacağımı şaşırdım canım
Kaderrhamza Gamzegll ben başından beri kız hissediyorum ama ilk çocuğum erkek ondan çok kız istiyorum diyede olabilir ama içimden hep kız geçiyordu
Kaderrhamza dolunayes valla öyle bir şok geçirdim ki canım o an aklıma hiç bişey gelmedi pazartesi başka doktora gidicem bakalım