Mlkymn Mucize_4207 doktorum hiç acısı yok dedi ama bende korkuyorum çatala oturup alınacak anestezi olmadan
yaseminaltintas Drftm 21.haftada servikal kisalik vardi progestan kullandim serklaj olmadik hareketlere dikkat ettim olumlu dusundum aksini hic dusunmedim suan 35+0im
Drftm yaseminaltintas 🥰çok iyi maşallah kaç mm di ? İlk gebelik mi sizinde Bende olumlu düşünüyorum inşallah çok güzel ilerleyecez ❤️
yaseminaltintas Drftm 35 mm olmasi gerekirken benim 23mmdi evet ilk gebeligim. Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin 🤲🥰🥰
Bet1 Drftm benim ilk 23 mmdi 17. Haftada. İlk doğumum da 34+0 da olduğu için dikiş atalım dediler ama benim sürekli sancım vardı nst de çıkıyordu o yüzden dikiş atılmadı 17. Haftada 1 hafta hastanede yattım ama 23mm de değişiklik olmadı. Daha sonra hep evde dinlenerek geçirdim. Hastane dışında dışarı çıkmadım. Temizlik yapmadım ama yemek yaptım 4.5 yaşında da oğlum vardı evin içinde ayaktaydim. 29. Haftada 18mm e düştü 2cm de acilmam oldu 1 hafta gene hastane de yattım. 34 te ilaçları bıraktım o zaman sancılarım arttı sürekli nstye girdim serumlara rağmen hiç düşmedi sancım. 36+4 te açıklık ilerleyince doğuma aldılar sancılar da durmayinca
Ozgebrcu 30.haftada birden kisalma oldu 25mm di , yata dinlene 35 i bitirdim. Serklaj yok ileri hafta olduğu için. Insallah en azindan 2 hafta daha durur da zamanında doğum olur dua edin 😥
Fattuma Mucize_4207 ben doktordan anestezi altında yapmasını istedim 🤣gerek yok, çok kısa sürecek dedi,oyle de oldu,, dikişi aldığında baya hafiflemiş hissettim,,sanki dikis boyunca hamile degilmisim gibi psikolojim bozulmuştu
Sara-2007 Drftm kecmis olsun ama ben azerbaycandan yaziyorum.en gec 21de atilmalı en guvenlisi 16da atilsi bana simdi24 haftalik hamileyim evdeyim.yalniz doktora gide bilirim.herp uzaniyorum tuvalet banyo yemek hariç
Zytng Drftm sanırım 15-16. haftalardan itibaren 26 mm civarındaydı benimki. Gebeliğin başından itibaren progestan kullandım. 30. haftadan itibaren proluton iğne haftalık oldum 36ya kadar. 38de doğurdum kızım şimdi 11 aylık 🙏🏻🙏🏻 üstelik erken doğum öyküm var benim. Korkmayın doktorunuza güvenin, söylediğini yapın oluyor gerçekten 😇
Rzgrn_Annesi133 Drftm ilk gebeliğimde 38 kadar dayandım 38 girdiğim gün doğum yaptım şuan 2. Ye gebeyim