Sezenn_ Yallahbe Merhaba 🌸 ilk doğumumda hastanede 2. Gün sabahına sütüm geldi çok şükür bol bol su içen biriydim hep hayatım boyunca ve daha da çok dikkat ettim su içmeye. Doktorumda bol bol su ve dengeli beslenme önermişti sadece.
Merveftm Yallahbe benim ilk gün geldi tabi az az sağım yaptım ağız sütü geldi zar zor.yogun bakımda kalmıştı kizim 5 gün o sıra hep sagdim iki damla üç damlada olsa.oyle olunca emdiği an direk gelmeye basladi
Bezgii Yallahbe ilkinde hemen gelmişti odaya çıkar çıkmaz emzirmistim inşallah ikincisinde de öyle olur . Bence psikolojik olarak kendinizi sürekli olumlayin en iyisi o
poyrazin_annesi28 Yallahbe Hayır hiç bişey yapmadım. Sadece çıktıktan sonra bol su içtim. Hemen de emzirdim. İlk 2 gün sarı su gelicek. Sanmayın ki süt fiskiricak. Emzirdikce gelicek. Psikoloji önemli ben doğumdan önce süt konusunu hiç dusunmemistim
Bezgii Yallahbe valla hamileyken başlamıştım ben Hollanda ineği gibi emziricem diye sürekli kendimi olumladim başka da bir şey yapmadım
mnli Yallahbe benim de 2. Gün geldi kayınvalidem çörekotunu kaynatıp içirmişti bilmiyorum etkisi var mıdır süte ama rahmi de çabuk toparlıyormuş bir de gelmediyse eğer duşta göğsünüze masaj yapın ılık suyla ve bebekle ten tene temas çok işe yarıyor