Ucankus Kızlar yumurtlamadan sonra 10. Gün sabah test yaptım negatif ama adet ağrılarım var acaba bir kaç gün sonra pozitif olabilir mi
annesinin_kelebekleri Ucankus bende de aynı adet ağrıları var bakalım bat 9 temmuz bekliyorum test yapmadım inşallah gecikme olur test yapıp pozitif görürüm. Allahim isteyen bekleyen herkese versin
Donthappy Ucankus Benim de yarın adet günüm dün gece 3 te bir ağrı girdi öyle böyle değil ayakta duramadım aynı anda tuvalete çakma isteği geldi 1 dakika sonra falan tamamen geçti hasta olurum diye pet takıp uyudum beklemedeyim 🥺
delidolubiranneadayi Adet gecikmesi olmadan test belli olmuyor, erken gebelik testi ile öğrenebilirsin canım.
Ucankus delidolubiranneadayi aslında kaset testim de çok hassas kimyasal beta 12 kem öğrenmiştim silik çizgiyle
KaraVeAnnesi55 Bende sürekli yaptım hep negatifti adete 4 gün kala kalk son kez yap varsa var yoksa yok dedi silik çizgi çıktı şuan 3 aylık hamileyim
annesinin_kelebekleri Ucankus aynen adet olacakmışım gibi ağrılarım sol kasık falan 2-3 güne olmazsam test yapcam bakalım hayırlısı
Parlakk Adet günümden 3 gün önce erken gebelik testinde negatif gördüm adetim 4 gün geciktiginde testim pozitifti ama sizin dediğiniz ağrıyı ben adet günümde yaşadım
Ucankus Donthappy benim de aynısı oldu canım afedersin sanki tuvalete çıkma ishal gibi istek geldi bugün adet olmadım zaten adet günüme varda adet olucam gibi hissettim
KaraVeAnnesi55 Zaten adet ağrılarıyla felan hep aynı belirtiler veriyor tek fark ben ilk hamileliğimi göğsümden anlamıştım direk damarlar beliriyor göğüs dolgunluğu oluyor adet gibi ama damarda çıkıyor
KaraVeAnnesi55 Hamilelerin duası tutar derler inşallah isteyen herkese Allah aratmasın sağlıklı bir şekilde olanlarada almayı nasip etsin kucaklarına