1melekannesi3858 ayy yazacaktim kaldi oyle. Valla bu postu attiktan snra bu dktor perinatljiye gidinn diyince şansimiza 1 gun snraya devlette randevu bulduk gittik. Doktor, evet gerilik var ama bi skinti yok her cocuk bir olacak degl ya dedi. Ben bi sorun gormuyorum dedi. Ordan cktik yine rahat edemedik ozel hst gittik aksam 5e dgru. Ordaki doktor da, yoo gayet normal hcbi sknti yok. Hatta doplerin cok guzelmis dedi(bebege giden kan akisimi oluyormus bu artik her neyse cok blmiorum) sadece basi ters duruyordu bebeginn ki hala ters 37olucaz yarin. Pozsyon disinda bi sknti yok normal dogum olur dmi dedm evet tbi canm hc canini skma. Bebegin kilosu vs gayet iyi dedi bu doktorda. Sonraaaa, o ilk gerilik oldgnu soyleyen doktor cagrmsti bzii kntrole bugun gittim dha yeni geldm eve. Bakti, 2 hfta gerilik devam ediyor ama.gecen hftaya gore daha iyi dedi. Bu doktorda kilosu 2099 ckmsti, bugun 2540ckti. Ama siz her hfta perinatljiye gidin tabi dedi. Bende, hocam gerilik ilerlemezse 40a kdr bekleyebilir mi mesela dedim. 40..hftaya kadar bekletmezler boyle bebekleri genelde dedi. Sezryanngozukiyor yuksek ihtimal falan dedi ama boyle arada kalms gbi konustu sanki. Yarinda diger ozele gittigim hst kontrole gidicem bakalm orda kac cikacak. Bu 1-1,5 hafta icinde yememe icmeme braz dha dkkt ettm. Muz ceviz ayran yogurt flan yedm. En son durumlar boyle. Uzun oldu hakknizi helal edin