35+4uz. Bugune kdr hicbir sorun yoktu bebiste. Ve ben sabit bi doktora gidemedim hic surekli degistirdimm. Ve her biri beni 1-2 defa gordu ama dedigim gibi, bi sorun yoktu taaaki bugunku baska bi doktora gideene kadar. Size gelisim geriligi oldgu soylendi mi hic dedi, ben de evet bu pzt devlete gitmstim orda soylenmsti 1haftaydi dedim. Yok 2 hafta dedi. Karin cevresi kucuk dedi. Bacak boyu icin bsey dendi mi dedi. Yoo 45cm.demslerdi iste boyu icin dedimm. neyse bebek ters duruyor ama donebilir tabi dedi. gerilik konsuunda ise bska hastnye bakin burda kuvez vs yok dedi. Erkenden almak gerekebilir dedi.Ciddi bsey mi bu gerilik dedik yani olabilir bilemeyiz acilen perinatolojiye gtmeniz gerekiyor dedi. cnku baya kucuk dedi ve kucuk oldugu ztenn belli karniniz pek cikmamis dedi. Nst istedi, bi sknti yok nst guzel dedi. Bu doktor cddenn iyi bi doktor. arkadasa guvenerek gttk zten,o yzden yanls konustgunu dusunmuyorum.neyse, boyle bsey yasayan oldu mu hic? 😔 Duzelme yasadnz mi veya ne gibi seyler oldu? Normalde geriligi flan pek onemsemiyordum,normal diyordum burada yazilanlari okuyunca ama erkenden alinabilme ihtimalini soyleyince bi korktum acikcasi. Kilosu 2300 flandi pzt gnu ama bugun ultrasonda 2099 gozuktu. Dr soylcem kilosunu dedi ama unttu sanrm benn kendm baktm ekrandan😔 ayy nolur bilen yasayan birileri varsa icime su serpsinn😔 son olarak sol rahim damarmda daralma flan gozukuyordu dr o yzden de olabilir ama perinatolojiye gorunmeniz lazm acilen dedi.😔😔😔 Napicam ben 😔 duzelir mi duzelmez mi 😔😔😔 ayy cok uzun olmus nolur kusura bakmayin 😔