miray_aden Kizlaarr evde bunaldim yapacak is ariyorum kendime bebegin kiyafetlerini yikasam cok mu erken olurr 26. Haftadayiizz
Nurr_22_22 miray_aden 28 de yıkadım 34 haftada da çanta yaptım yıka yavaştan ütülemek kalır geriye zaten küçük şeyler el oyalıyor
pembemor25 miray_aden 30 dayım dolabımız gelince tıkayıp yerleştireceğim ben yapana kadar 33-34 olur heralde 😊 bi iki hafta daha bekleyebilirsiniz aslında gerçi havalarda sıcak yapıp hazır dursa da iyi size kalmış artık 😊
Smlaa miray_aden 34 de annem ve kız kardeşim yıkayıp utulediler saolsunlar çantamı falan da hazırladı annem 36 da da evimj temizlicekler 🤭🤭🤭🤭
cokkasmabeabi miray_aden erken olmaz yıka utule koy dolaba 27 haftaligim ikinci partiyi yıkadım yarısını ütüledim yarısı duruyor benim de. Çok zorlanıyorum son haftalar dayanılmaz olur zaten
glz87 Ben aldıkça yıkadım ama daha çanta falan hazırlamadım şuan 33 haftalık olduk ve 1 ay sonra doğum olacak ben hala oturuyorum 😂😂bakalım doktorum 2 hafta sonra tekrar çagırdı ozaman hazırlarım heralde 😂😂
miray_aden Ozge111 Benimde 1 cekmece anca var ya 2 tane hastane cikisi var 10 tane falan zibin var 5 6 atlet falan cok bisey almadim daha bebis kilolu olur diye
Beyzabasyigitt Ozge111 bende aynı 27+3 olduk 5 tane alt üst takım yenidoğan var bide beşik daha ne alacağımı bile bilmiyorum 😂
Nurr_22_22 miray_aden yok be yıkayıp orta yerde birakmayacaksin ya dolabında duracak hepsi birde agirlastikca yapmak daha zor oluyor inan bana oteleyip duruyorsun son anda daha zor olur senin için
miray_aden yesillimonn Sonra tozlanir mi sence tekrar yikamam gerekir mi? Bebege zarari olmaz degil mi pimpirikliyim ben biraz da
yesillimonn miray_aden Hiç bişey olmaz cnm ama eğer için rahat etmiyorsa yıkayip ütüledikten sonra küçük hurca koy ya da poşete 🙂
Htc22 Beyzabasyigitt Liste yapın kızlar, yenidoğan ihtiyaçları diye araştırın liste yapın en gerekli şeyleri, bir an önce alın her şey pahalanıyor 😭
miray_aden yesillimonn Tamam ben elimde yikicam bir de bebek deterjani mi ne almam gerekiyo? Ilk gebeligim hic bisey bilmiyorum daha 😂
yesillimonn miray_aden Elinde niye yikiyorsun kız kısa programda makinada yika 😁ben e bebeğin granül sabununu kullanıyorum yumuşatıcı olarakta Dalin kullanıyorum.
gokceveannesii Siveno bebek deterjanı ile 37 haftanın başında yıkadım ütüledim dolabını yerleştirdim hastane çantasını da yaptım ufak tefek eksikler kaldı 😂 37+6 bugün 🤭