piyanoogrtmnanne Haftadayız. Belimin tam ortası , kuyruk sokumunun üstü yani. Yürürken falan biraz ağrı oluyor . Dün de mesela yürürken ayak parmaklarıma kramp girdi aniden. Acaba yürümek mi yaramıyor . Ve su gibi akıntım çamaşırlar baya ıslanır oldu
Seyma3534 piyanoogrtmnanne benim de olmuştu o dönemde. doktorumla konuştum magnezyum desteğine erken başladım. ama siz günlük bir muz yiyebilir ve bir maden suyu içebilirsiniz
Zehrabal1 piyanoogrtmnanne ay o kuyruk kemiğim yok mu öyle böyle değil . 10. Haftada başladı taa 15 felan bitti . Ama o kadar kötüydü ki sağ bacağım ful kitleniyordu öyle bı ağrı görmedim ya . Yuruyemiyordum oturamiyordum çok fenaydı . Sonra ben her gün bı maden suyu içmeye başladım çok güzel faydasını gördüm hiç bişey kalmadı bı dene istersen
Ilba_34 Bu haftalarda akıntıların olabileceğini okumuştum. Beyaz ve sarı olabilir ama eğer rengi koyu sarı veya yeşile dönükse ve kokusu çürümüş balık gibi olursa o zaman enfeksiyon olabilir. Takip etmek gerek bende de 12. Haftamda başladı akıntı ama çok ıslatacak derecede değil bende takip ediyorum sürekli
piyanoogrtmnanne Ilba_34 yok genelde ıslaklık şeklinde oluyor kıvam falan değil, illaki normaldir de devlet hastanesinde otuz saniye içerde kalınca bunları sormaya fırsat olmuyor😄
piyanoogrtmnanne Fatmarana henüz özele gidemediğim için öğrenemedim ki … şöyle bir resmi var kendilerinin 😁 https://mutluresim.com/image/696c7568-3db7-469c-a5a2-67fc1c260717.nBha1m
Fatmarana piyanoogrtmnanne ayak parmağınıza kadar krmp giriyorsa sizin çocuk erkek o zaman diyecektim pek bi bilgim yok benim ki erkek herkeste elbette farklı olur ama kuyruk sokumu ağısının erken başlaması ve özelliklede parmaklara kadar rahatsızlık hissi içine erkek diye doğdu sadece benim sonucunu öğrenirseniz söylermisiniz
piyanoogrtmnanne Zehrabal1 o benim için hamilelikten önce de rutindi aslında , içerim yani beypazarımı hergün😁 ya ne bilim yürürken ben de çok zorlanıyorum nine gibiyim, günüm günümü tutmaz oldu gerçi, bazen de hiç hamile değil gibi dans ediyorum adeta😂