Bebegimibekliyorum000 Arkadaşlar daha önce de yazmıştım ama yeterince bilgi alamadım. Tayinimiz Ceylanpınar’a çıktı. Hangi doktoru veya hangi hastaneyi önerirsiniz. Ne doktor ne hastane hakkında hiçbir bilgim yok. Urfa merkeze de biraz uzak kalıyormus sanırım Ceylanpınar. Kafam çok karışık. Lütfen bilgisi olan aydınlatabilir mi? Çok teşekkür ederim şimdiden.
Anneadayi_f Bende Siverek te oturuyordum tayinimiz çıkacak, Urfa nin ilçelerinde doktora gitmenizi önermem. Cihazlar çok eski ve doktorlar ilgisiz. Ben Urfa merkezde özel klinik İmran Ayhan a gidiyordum. Çok ilgili bi doktor, tavsiye ederim
Bebegimibekliyorum000 Anneadayi_f anladım. Peki muayene ücreti ne kadardı en son bildiğiniz. Sezaryen doğum olacak Allah kısmet ederse. Bilginiz var mı acaba
Bebegimibekliyorum000 Panioku teşekkür ederim. Muayene ve doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı peki
Hill02 Urfa merkezde Mehmet ağar doktoru öneririm araştırırsanız nasıl iyi bi doktor olduğunu duyarsınız 🌸 muayene ücreti de 800 tl işinin ehli bi doktor kesinlikle
Panioku Anneadayi_f benim düşüğümde hemen kürtaj önerdi ama başka doktorlar kürtaja gerek yok kendi kendine düşer dedi Öyle de oldu bi arkdaşımda 3. Kez düşük yaptı imran hocayla devam ediyor ama tedavi icin sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor