FatmaDkmts Kiymetcetinel valla ben ilk haftalardan belli kullanıyorum 7. Ayimdayim hâlâ kullanıyorum bulantim oluyor çünkü
yesilkahve Kiymetcetinel 5.haftamda kullanmaya başladım şuan 17+4 deyim hala kullanıyorum ve sanırım doğuma kadar kullanıcam. İçtiğim halde bulantım oluyor içmeyi bir kere unutsam gün boyu kusuyorum. İlk hamileliğimde de doğuma kadar kullanmıştım prilamı zaten
Yenibirii Kiymetcetinel 11. Haftama kadar asla bi ise yaramamisti. Sonrasinda mide bulantilarim hafifledigi icin ise yaramaya basladi tabi.. suan 26.haftadayim hala kullaniyorum. Kullanmadigim gün felaket bi nide bulantisi cekiyorum. Doguma kadar devamkee
Kiymetcetinel FatmaDkmts içtiğim an zor tutuyorum kendimi kusmamak için ya genelde kusmakla sonuçlanıyor napıcam bilmiyorum inşallah faydası olur
Hilal_blc @Kiymetcetinel geceleri mutlaka ic 2 tane sabah erken kalkma kalkinca bulanti cok fazla oluyo bulanti olmadan icmen lazm ki etkisini göstersin
Ilba_34 Bana da bulantıdan kilo verince 9. Haftamda yazdı doktor içiyorum gün boyunca uykulu bir şekilde geziyorum. İlk başlarda iyi gelmişti ama şuan 13. Haftadayım içtiğim halde yine de az biraz bulantı oluyor 🤷🏻♀️