Mine9166 Fik alın bence çünkü tam düzene giren tiroit değerlerimizin bozulmasın ben çoğu zaman yazdirmadan aliyorum
1melekannesi3858 Fik oda ayrı Bi kotu oluyo bende özele gidiyordum 24 haftada devlete başladım çok zorlandım en azından özelde arayıp sorma özelliği var
Ireeeeem Fik merhaba eczacıyım tiroit ilacını mutlaka almaya devam edin gün atlamamak çok önemli. Bir iki gün normalde çok etki etmese de hamilelikte hemen değerlerinizi bozabiliyor
runkli0606 Fik bence bekle ben beklemeden aldım tekrar yapılan tahlilde tsh dahada yüksek çıktı dozu arttı ilacın boşa almış oldum
Fik runkli0606 yok kız 50 mg yaptıysa 25 linkten 2 tane iç 50 oluyor doktor bana öyle iç demişti değişince dozu 😄
Sevval0308 Fik yok haftasonlari açık değil😂😂o detayi unutmuşum.ama söyle yapabilirsin eczanede parayla al salı.gunu doktoruna yazdır eczaneye reçeteyi birde aldığın ilaç kutusunu götür parani geri veriyorlar 😂
Symaaas Fik kesinlikle al şakası yok malesef yaşıyorum onunla doktorun yazar eczaneden farkını alırsın sonrasında canım aksatmadan içmende fayda var