asya2425 aysenuroztunc kuzum bende almadım test çünkü adet ağrım başladı kesin akşama olurum ben boşa para vermek istemiyorum her ay aynı şey her ayyyyyy inan tükendim klomen iğne yapmıcam artık bırakıcam
asya2425 aysenuroztunc ben son 2 aydır adetim gecikmediyse test almıyorum kendime söz verdim çünkü 11 aydır almadığım test kalmadı yapmadığım erken gebelik testi Kalmadı
asya2425 aysenuroztunc kuzum benim yumurta normalde büyüyor zaten çatlıyorda bundan sonra Ne iğne ne ilaç kullanmıcam :( adet ağrıları yavaş yavaş gelmeye başladı… test alsam mı bilemedim bugün olmazsam yarın alırım..
aysenuroztunc asya2425 benim ilaçsız yumurtlama olmuyor yumurta tembelliği var maalesef o yüzden kullanmak zorundayım sanırım
asya2425 aysenuroztunc benimde adet gelmedi daha yarın gelir bir gün gecikme olur hep zaten umut sıfır
asya2425 aysenuroztunc evde test yok benim kuzu ama ben alıştım 11 aydır olmadığı için artık umursamıyorum
aysenuroztunc asya2425 benim de bu ay tam 1 sene oluyo ama her ay uslanmadan yapıyorum test 😂 evde test var ama yapmıcam canım negatifi gördüm zaten adet beklerim yapmaya gerek yok
asya2425 aysenuroztunc bende adet beklicem bazen iğne geciktiriyor diyorlar belkide ondan gecikiyor benim
alyamm_33 asya2425 siz çatlatmayı nesli ve klomen kullanmışsınız peki hamile kaldınız mı ben de çatlatma ve klomen kullandım bugün 12 günüm