Minaesra K11 Anaaaaaa kız nolduuuu buralara gelemedim çok ağrım vardı suni sancı mi verdilerr, ay çok heyecanlandım şimdi haber et banadaa belki görüşürüz burda 🥹
Minaesra K11 Ya varya sanki kendim Doğuruyorum şuan o derece heyecan bastı yaa Allah yardımcın olsun inşallah 🥺🤲 İnşallah ağrısız sizisiz kolay bir doğumun olur 😍😍
K11 Minaesra yok canım kendi sancimi bekletiyorlar nst de hiç sancı çıkmıyor ama ben sancı hissediyorum anlatıyorum büyük abdestin var gibi aşşağıya ağrı vuruyor belden ve kasıktan aslın da doktorum yatış verdi ama yatiramam dedi Evim Karamürselde dedim ama hastane çevresin de yürü dediler çok zorlanıyorum. 😭
Minaesra _3prensannesi Allah yardımcın olsun inşallah 🤲 Tez zamanda ağrısız sizisiz kavuşursun bebişine inşallah 🤲
Minaesra K11 Yaa Allah yardımcın olsunn inşallah ilerler ne kadar açıklık var ki🥺 Çömelip kalk sürekli inşallah işe yarar 🤲 Ön taraflarda olsam görürdüm seni ama kadın hastalıkları servisindeyim Uzak kalıyor acile 🫠
Minaesra K11 Cevap veremiyorum ordan maalesef olmuyor ama Ömer bey ise korkma o çok iyi diyorlar ve kanama olması normal benimde oldu fakat görünürde kimse yoktu gelmek istemedi biliyorsun 😂 korkma Rabbim kolaylaştırsin inşallah 🤲❤️ birşeye ihtiyacın olursa söyle lütfen kendini yalnız hissetme burda 🙏
Minaesra K11 Ayy hadi inşallah ilerler çok iyii, benim 1cmden ileri gitmedi 🥺 Şuan daha iyiyim çok şükür, gaz ve tuvalete çıktığın zaman hafifliyor baya bide ağrı kesici yaptılar üç kez 🫠
K11 Minaesra canım benim 24 saat sancı sonrası 8 cm açıklık malesef ki bebeğim kanala inmeyince sezeryan oldum. İkisini de yaşadım.
Minaesra QBuse1123 Minoşum yanımda uyuyor canım çok şükür darısı tüm bekeyenlerin başına inşallah 🤲 🥰❤️
Minaesra K11 Yaaa aklım çok sende kaldıı kaçta girdin ki ameliyata dün gece çok gelen oldu ben bugün taburcu oldum yoksa gelirdim yanına 🥺🥺 durumun nasıl bebiş nasill 😍😍