Minaesra K11 Evet evet tekli odalar var çatal nst vs hepsi içinde doğum burda gerçekleşiyormuş, Ali kahya kapandı diye biliyorum artık tüm doğumlar Şehir hastanesinde oluyor 🙏
Minaesra K11 Suniyi çıkardılar sebebini de söylemediler gittiler oturdum bekliyorum neyi bende bilmiyorum 😂😂 resmen çocuk ben gelmiyorum haydi eyvallah diyor ya 😂
Kaderyksl Minaesra ay bende doğumda ayniydim suni sancıyla aklımda hep ice tea limonata çıkar çıkmaz kocamdan istemiştim Allah yardımcın olsun bir an önce doğar inşallah bebişin🥰
K11 Kaderyksl Benim de gebelik şekerim var sürekli aklıma doğumdan sonra isteyeceklerim geliyor bu stres içinde 🤣🤣
2oglusssannesii K11 aynı durumu bende yaşadım bide yeme içme de yasaktı nolur nolmz anı bdey olursa da sezeyan gerekirse diye gözümün önünde çikolatalar meyve suları dört dönüyordu sağlıkla gelsin minik inşallah canım 🤣♥️🌼❣️
K11 Minaesra sabaha kadar sancım gelirse ben gelirim yanına bi umut bekliyorum sancımı ama hiç gelecekmiş gibi değil 😁😅
Minaesra K11 Bir anda geliyor diyorlar ama nerdee 🥴 ben doğurana kadar üç kişi doğurdu şuan yine biri doğuruyor ben kendimden ümidi kestim 😂😂
Minaesra K11 ya suniyi dün düzgün takamamislar o yüzden hiç sancım olmamış bugün taktılar hemen etki etti ama derecesini azalttı birazdan yukselticek sanırım, dua et dogurayim bir iki saate 🥲
Gamzeyasarakdogan Minaesra Bende kocaelindeyim rabbim sağlıkla kucağınızı almayı nasip etsin takipteyim güzel haberlerinizi bekliyorum 🥰
Minaesra Baharr_zn Artık doğuranlari bebek seslerini duydukça psikolojim bozuldu inan ki, ağlaya ağlaya bir hal oldum 🥹 neden benim ilerlemiyor anlamıyorum zorlamayın madem öyle ☹️
_3prensannesi Allah yardımcımız olsun inşallah cümlemizin 🤲 ben de yarın gidecem yatisim yapılır büyük ihtimal bende de gebelik şekeri var 40+5 oldum ama tık yok inşallah rahat olur Ya Rabb’m yardım et 🤲🤲