Harvicell Kızlar günaydın detaylı uştrasonlarınızı hangi doktorda yaptırdınız ve ücret ne kadardı ? 2 doktor aradım 1600 fiyat verdiler 😐
Tugceakca Harvicell Prof Dr Ali Ergüne gideceğim 1 hafta sonra ama ben randevuyu alalı 1 ay oldu , nakitte 1500dü o zaman artmış olabilir
Masalnesli Harvicell Dr meltem Antalyalida girdim metropolin perinotoloji doktoru girmisti bana 2000 ödedik o zaman şimdi ne kadar bilmiyrm
Baharoloji Harvicell çağrı gülümser ayrıntılı uzun uzun bakıyor fiyat bilmiyorum kliniği arayıp sorabilirsiniz
Elifgul90 Başka kimler var acaba benimde zamanım az kaldı ücretler nasıl bilgisi olan yazarsa süper olur
TheMuhtesem Hilal8716 Ertuğrul hocanın muayene ücreti 1800oldu perşembe günü sordum, ben direk ona takipliyim
Hilal8716 TheMuhtesem perşembe günü sezeryan olacağım biraz endişeliyim o yüzden sordum sizin de yakınsa diye 🐣
TheMuhtesem Hilal8716 ayy şimdiden kolay ve hayırlı doğumlar, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌼 Biz 33.haftadayız henüz 4hafta sonra her an herşey olabilir 💫
Hilal8716 TheMuhtesem çok teşekkür ederim bizim de tam 37+0 da olacak Ertuğrul bey çok uzatmak istemediğini söyledi şeker ve tansiyondan dolayı umarım sizin de sağlıklı hayırlı mutlu doğumunuz olur 🕊️🕊️
Guzelgunlerim Hilal8716 merhaba sizde Ertuğrul hocaya gidysnz heralde ben hala doktor bulamadım.da😔siz memnunmusunuz hocadan nasıl ilgisi alakası
Hilal8716 Guzelgunlerim 4 gün önce doğum yaptım. Çok memnundum takip sürecinde doğum süreci de bir o kadar güzeldi. Sezeryan kararıyla gidip doktorum sayesinde normal doğum yaptım 🐣
Guzelgunlerim Yaaa buda bı yetenek ha helal olsun doktora bilgili dilimi Hoca her gittiğinizde kilonuza falan bakiyomu tansiyona
Hilal8716 Guzelgunlerim kilo tansiyon takibi yapıyor elbette. Bilgi birikimine güvendiğim için o ne derse o oldu hamilelik süresince ve Memorial ankarada doğum yapabileceğiniz en iyi hastanelerden birisi