Busece06 Kızlar biyerde otururken gül kokladım yanımdakiler böyle dedi neden dedim hamilesin olmaz dediler tam acıklama yapıccakken lafın üstüne laf geldi konu kapandı 😅 o niye ya ilk defa o gğn öyle bişey duydum
nimetemucin05 Busece06 kız benim kayinvalidem gül koklamiş kaynimin dudağının üst tarafında gül lekesi var 🤣 gül zamanı kızarıyor normalde bende inanmam ama annemin de bacağında zeytin lekesi var 🤣🤣🤣🤣 anneannem zeytini yedikten sonra elini bacağına sürmüş
dilay_06 Busece06 yengem koklamış kuzenimin alnından yanağına burnuna pembe gül vardı nerdeyse tüm yüzünde
Deletedmom_116 dilay_06 bende çok kokladım eşim aldı sürekli yada bağ bahçede kokladım ama öyle bı durum yok cocugumda
nimetemucin05 AsyaLina55 bisi olmaz Allahın izniyle ama dikkatli ol çilek vişne ciğer bunlara dokunduktan sonra ellerini yıka 💖
Busece06 E ben sürekli lavanta yağı kokluyorum stresi çok arındırıyor diye çocuğum lavanta bahcesi olarak mı doğcak şimdi yandık yani 😅
Deniz-olfaz Busece06 benim eltim kızına hamileyken gül koklamis kızının ayak bileğinde gül izi var güllerin açma zamanına rengi daha cok kırmızılaşıyo
Esores Busece06 ben ete falan dokunduğumda hiçbiyere değdirmeden hemen yıkarım korkarım cocuk ta iz kalır DİE onun dışında ben çiçek kokluyorum ama annem doğum yapacağı gün gül koklamış burnumda gül izi var🤣
defnezumram Busece06 gül lekesi oluyor annemde bende koklamış elini kulağının arkasına değmiş benmde kulağımın arkasında var
Lajanam Busece06 bende kayınvalidemletin bahçede çok gül kokladım, bebeğim kafasının arkasında gül var, onunla mı alakalı bilmiyorum 😂