cokkasmabeabi Hatice333 play Store a kendiniz gardrops yazıp indirin satıcıyı arayın bakalım var mı. Ama sanmıyorum çünkü havale EFT kısmına kişi adı değil direkt gardrops çıkması gerekiyor.
cokkasmabeabi Betuulsenn peki bankayla görüşüp harcama itirazı yaptınız mı? Nasıl olabilir aklım almıyor valla
Hatice333 cokkasmabeabi benimde canım valla ya bankayı aradığım zaten itiraz yaptığım zaman banka ne yapabilir ki
Hatice333 cokkasmabeabi bu şekilde bana talep oluşturdu yani üste de gardrops.çok yazıyor güvendim bilmiyorum
Hatice333 cokkasmabeabi evet canım yok zaten gardrop hesabı olmadığı için hamiline istek atayım üye olmadan talep oluşturayım dedi
cokkasmabeabi Hatice333 hesabı yoksa nasıl ödeme olabilir ki gardrops üzerinden 🥺 çok şüpheli hala ya. Olumlu düşünemiyorum maalesef
Hatice333 cokkasmabeabi bende şuan cidden kafayı yedim oldum adımları ilerlerken gardrops üzerinden ilerdim ödeme yaparken falan attık resimlerini onaylamadığınız sürece karşı tarafa aktarılmaz diyor ama kafam çok karışık inşallah ürün elime ulaşır
Birbahargunu Hatice333 uygulama üzerinden ödeme yaptıysanız iptal hakkınız var ama siz ayriyeten ibanina mi attınız o zaman sorun olabilir aracı ortadan kalkmış oluyor uygulama çözmez
Hatice333 Birbahargunu yukarıda attığım resimlere bakarsan adımları izledim hepsinde gardrops.çöm başlığı altında ödeme yaptım bana özelden iban artında o ibana atmadım yani
Melikedndr Hatice333 siz gardrops uygulaması kısmında siparişlerinizde görüyor musunuz satın aldığınız ürünü?
Birbahargunu Hatice333 evet mesajları şimdi okudum direkt gönderiyi okuyup yanitlamistim ben sorun olmaz o zaman
Birbahargunu Birbahargunu ben çok satış yapıyorum gardrops üzerinden sizin onay vermeniz lazım zaten paranın karşı tarafa geçmesi için uygulama üzerinden ödeme yaptığınız için tüm haklar alıcı üzerinde sorun olmaz merak etmeyin
Hatice333 Melikedndr gmailden girip hesabıma giriş yapıp siparişe oluşturdum tarayıcı üzerinden yabi uygulamada gözükmüyor ama şuan onaylanınca gözükürmüş galiba
Anneseker Hatice333 canım benim ürünü satıcının attığı linkten aldıysan geçmiş olsun dolandırıldın Alacağın ürünü Gardrops uygulamasının kendisinden yapman gerekiyor attığın ss ler sahte duruyor
Melikedndr Hatice333 hayır onaylanmadan da siparişlerim kısmından görünüyor olması gerekiyor, siz direk uygulama üzerinden bakmalısınız gmail değil de
cokkasmabeabi Hatice333 hayır öyle gözükmez inceleme devam ediyor vs şeklinde yine bir sipariş görünür orda. Ama paranın onaylanıp satıcıya kargo kodu çıkması bir iki günü bulur
aysenuraktas6107 Hatice333 anım tarayıcı üzerindeyse dolandırılırdın uygulamadan girilmesi gerekiyordu
Hatice333 Melikedndr uygulamadan değil tarayıcı üzerinden giriş yaptım oradan ödeme yaptığım için uygulamaya yansımadı