edagoktug53 Merhaba hanımlar. Bankalarda çalışan varmı sıfır ev için 1 milyon kredi veren banka varmı hiçbir banka kredi vermiyor
Elfyns edagoktug53 hayır canım kredi vermiyor banka eşim memur vakıf müşterisiyiz o bile en fazla 250 veriyor
Elfyns edagoktug53 ev almak hayal oldu artık yani kredi bile verem banka yok evler uçmuş zaten emlakçılar yazıyor kredi limitsiz falan ama yalan bankaya gidince vermiyorlar
peri5860 edagoktug53 Seçim vaadi idi seçimden sonra verilmiyor artık. Biz de istedik almayı ama veren banka yok dimdizlak kaldık bildiginiz. Kredi olmadan almak da imkansız en kötü evler bile milyon olmuş battik bu ekonomide
Elfyns edagoktug53 kredi oranı yüksek olabilir em uygun devlet bankaları oran olarak diğerleri çok yüksekten veriyor nerdeyse çektiğin paranın iki katı faiz ödüyorsun
siyabe edagoktug53 bizde çekmek istedik ev sahibi kirayı şisirdi ona vereceğimizi ev taksidi öderiz dedik ama 300bin den fazla vermiyorlar lanet gelsin ki elin adamlarına paramızı yediriyoruz boyle
fizikcianne edagoktug53 merhaba. Araştırdınız mi acaba suan da özel bankalar konut kredisi veriyor mu en fazla ne kadar veriyor. Devlet bankacında sıkıntı çıkıyor da özel bankada da sorun devam ediyor mu?
edagoktug53 fizikcianne bizde türkiye finans bankasından 1 milyon 100 bin konut kredisi çektik 2 hafta önce. 2.29 faiz oranıyla
Masalnesli edagoktug53 ben geçen sene Türkiye is bankasindan çektim 450 ödemesi 1 buçuk trilyan aylık ödeme De 10300 sen düşün
fizikcianne Kis yeni dediğiniz 1 ay olmuş mudur. Çünkü artık özel bankalarda kredi limiti koydu falan diyorlardı üzülmüştüm. Suan siz umut oldunuz bana