kalbiminpariltisi Kızlar şuan 12 günlük bebeğim, bez almak istiyorum 1 numara ne kadar kullanır ona göre çoklu ya da daha az alacağım
Duygu_23456 kalbiminpariltisi sadece 1 hafta kullandım 80 adetti cnm benimki şuan 44 günlüguz 3 numara kullanıyorum bir hafta sonra 4 e gecicem
Aysehappymom kalbiminpariltisi bebeğin kilosuna göre de değişiyor, bende henüz 1 paket aldım 80 adet yenidoğan 1 pakette 2 beden (80 adet aldım)
sselinn kalbiminpariltisi ben 210 tane almıştım ama bi 50-60 tanesini küçük gelerek kullandım açıkçası. Bitirmek için. Her bebeğin büyüme hızı farklı. Çok stoklamamak lazım. Her numaradan 150 tane kesin kullanılır diye düşünüyorum. Alacaksanız bu şekilde düşünebilirsiniz
ikiprensannesi66 Bebeğe göre değişiyor ben 210 adet aldım 11 günlüğüz elimde suan 100 taneden az bez var ben altını değiştiriyorum çocuğum tekrar çiş yapıyor 😂
kalbiminpariltisi sselinn çok teşekkür ederim ben yeni paket alacağım bebeğim 12 günlük 3.5 kilo acaba kaç tane almalıyım o yüzden sordum 🥰
Tmtugbaa Valla benim 20 günlük şuana kadar çok kullandık günde neredeyse 20 tane bez. Elimde de şuan 200e yakın 1 numara vardır. Prima daha bğyük duruyor ama sleepy ve molfix küçük geldi benim gözüme. Bunları bitirip 2 numaraya geçerim diye düşündüm.
mnli kalbiminpariltisi kaç kilo bebeğiniz 2 numaranın üstündeki kiloya geldiyse artık 2 ye geçebilirsiniz ben direk 2 almıştım hastahaneye 70 li 1 numara hediye geldi sadece 1 hafta kadar onu kullandık sonra direk 2
Harvicell kalbiminpariltisi ilk doğduklarında aşağı yukarı ayda 1 kg alması gerekir . Bebeğinizin 1 aylık olmasına kaç gün var . O gün ile günde ortalama kaç bez değiştiriyorsunuz onu çarpın aşağı yukarı kaç beze ihtiyacınız olduğu çıkar ortaya ☺️anlatabilmişimdir umarım ☺️
sselinn mnli kilo olarak uyuyor gibi görünüyor ama 12 günlük bebeğe 2 numara büyük olur. Kalıp genişliyor çünkü