Anne53 poncikkk Filiz Meyra koyuyorum Filiz 6 aylıkken vefat eden görumcemın adıymıs Mdyra ruyamda gördugum beyaz elbiseli namaz kılan seslendıgım bi kadının ismiydi
2cocukluu-annee Mamalisa asit koymayı düşünen var ya ben de hayretler icinde okuyorum bazı isimleri 🤣
gudmorningbeya miray_aden bu ismi çok koyan var ve ben nerdeyse araştırdıysam aden adından bir cennet olmadığı yine de uyarmak istedim kaynağınız sağlamsa adıyla yaşasın😇
Tugcenoyan poncikkk Noyan/Talya benim oğlum olacak o yüzden ismini Noyan koyuyoruz. Kız olsaydı Talya olacaktı
Cigdem_48 Papatyamoms ilginç ilk defa sizden duydum ama olsun ne isimler var konulan hiç problem değil 😏
runkli0606 Haftaya kadar ilkim ismini net düşünüyorduk bu hafta ani karar değişikliğiyle devrimde son noktayı koyduk. Alengirli çok değişik isim asla düşünmedim hem söylemesi kolay hem yetişkinliğinde de rahat kullansın diye düşündüm
AAmine1823 İlk oğlumun adı Alparslan ikinciye oğlum olacak onun adını da Kılıçarslan koymayı düşünüyoruz
mylifeAslan Zynp8911 ben güneş balım koyacaktım çok çok önceden peri liva demiştim ya da liya ( sabır demek herhalde bilemedim.