Kmlc Arkadaşlar haftaya nıfty test yaptıracağım dr umun tavsiyesi üzerine. Daha önce yaptıran var mı? Sonuçlar ne zaman çıktı ne kadar Ödediniz bir sıkıntı yaşadınız mı?
Sibellaa Kmlc ben yaptırdım canım. 2400 ödedim. 15 günde geldi sonuçlar. Genoks diye bi şirket. Bi sorun yaşamadım allaha şükür. Tek zor yanı sonucu beklemek inşallah iyi sonuçların gelir
efsanee_ Kmlc canım dün dr bizede buntesti önerdi. İkili taramada bişey çıkmadı ama kesin sonuç felan dedi. Senle ilerleme ne şekilde oldu. Sonucunu ögrendin mi? Bnde izmirdeyim dr kanı yurt dışına yolluyoruz 15-20 güne sonuçlar çıkıyp 2.500 tl dedi ücret için
Utugcu Kmlc veracity die bir testti benim yaptırdığımın adı,2500 TL ödedim,10 günde geldi sonuç çok şükür olumsuz bişey çıkmadı,ayrıca 2,5 aylıkken cinsiyeti de öğrendik :)
Kmlc Sibellaa aynı şirket o zaman canım 2800 istedi bizden de İzmir’deyim. 5 Aralık’ta yaptıracağım şimdiden korkmaya başladım kötü çıkarsa diye. Sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim darısı başıma inş. Peki biz bundan başka test yaptıracak mıyız hamilelik boyunca dörtlü test vs
Sibellaa Kmlc hiç sıkma canını ben bir ay boyunca ağla üzül strese girdim inan bişey çıkmıcak sendede. Çok takıntılı bi insan olduğum için yaptırdım bu testi. Bu testten sonra başka bi testte gerek kalmıyo. %99.9 sonuç veriyor bebeğin dna sına bakıyorlar. Ben test öncesi detaylı ultrasona girmiştim 17. Haftamda. Şimdi 21 haftalığım tekrar detaylıya giricem. O zaman bi sıkıntı çıkmamıştı ama 22 haftada tekrar bakalım dedi doktorum. Başkada test istemiyolar. Şekere b 12 ye falan bakarlar rutin testler yani. İçini ferah tut. Bebeğinide sıkıntıya sokma benim gibi.
Kmlc Sibellaa çok teşekkür ederim canım içim biraz olsun rahatladı. Ben de çok pimpirikli bir insanım garanti olsun diye yaptırıyorum. Umarım herşey yolunda gider 🙏🏻
Bgmrt Methaba benim de ikinci gebeliğim 1,5 yaşında bir oğlum var o zaman bu test yoktu sadece 2li ve 3lü yaptırmıştık.ama doktorum şimdi bu testi yapmamızı önerdi biraz pinpirik olduğumu için yaptırdık 2200 tldi sanırım ama tamamen benim fikrim bu testin yeni çıktığı ve doktorların bunun satışı üzernden pirim aldığı yönünde.yoksa insanların bam teline basarak bu kadar yapılmasını istemezlerdi.şimdiki aklım olsa yaptırmazdım
efsanee_ Bgmrt açıkcası bende çok yaptırma taraftarı degilim hatta 2lide sorun çıkmadığı için sonrakini de yaptırmayı düşünmüyorum. ama yinede bi acaba demiyo degilim 🤔
Kmlc Sonuç çarşambaya çıkması lazım canım. 10 iş günü içerisinde çıkıyormuş İzmir de genoks a yaptırdım Ankara’ya gidiyor kan.2800 TL idi
Kmlc efsanee_ acabalarla 9 ayı geçiremem canım kendimi tanıyorum tatbiki herşey Allah ın elinde ama işte..
Bgmrt efsanee_ tabi ki yine sizin tercihinize baglı içim rahat etsin diyorsanız yaptırabilirsiniz ama dediğim gibi tamamen satış politikası olduğunu düşünüyorum.sonuçta detaylı ultrasonda yapılıyor herhangi birşey olsa orada da belli oluyor demişti bizim doktorumuz.saglıkla dogurursunuz inşallah
Kmlc Utugcu çok sevindim hayırlısı olsun 😊darısı başımıza 🙏🏻Değişik testler var piyasada nedir bilmiyoruz tabi herkes Dr. un önerdiği yaptırıyor doğal olarak. Sonuçlar iyi olsun da ismi lazım değil😉cinsiyeti sormak hiç aklımıza gelmedi öğrenip öğrenemeyeceğimizi hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
efsanee_ Kmlc insan bebegi olacagını ögrenince fikirleri tümden degişiyor. Benim için öyle artık. Nasip olursa herşeyiyle benim o 🙏
Ytugcek Bende yatırdım ama kendi isteğimle, 2 li 3 lü tarama yerine. 1980 TL verdim ankara da düzen laboratuvarında, 10 günde çıktı. Düzen kendi yaptığı için daha erken sonuç aliniyor. Ama cinsiyet söylemediler çok istememize rağmen, yasakmış
Mervekaya Yaptırmaya niyeti olanlara .. . Doktorum niffty nin gectigimiz yil icinde 2 defa hatalı sonuc verdigini soyledi. Triscreen diye bir testten bahsetti. Doktorunuza bir de onu danışın.
Kmlc Bgmrt herkesin kendi fikri tabi ama ben gözle görülen ultrason görüntüsüyle kanda bakılan DNA nın (ki bebeğin DNA sı)farklı olduğunu düşünüyorum
efsanee_ Bgmrt bnde senin gibi düşünüyorum canım yaptırmayı planlamıyorum. Dedgin gibi bir sürü şey yaptırıyoruz zaten.amin inş sag salim alalım kucaklarımıza 😊