BuseVeMinikleri Sapanca’da 2 günlüğüne bungalov bakıyoruz lakin dolandırıcı çokmuş. Gidip memnun kaldığınız bi sayfa var mı?
Kizilciksurubu BuseVeMinikleri Tam bungalov sayılmaz ama Gönül Sofram’ın şömineli odaları güzeldi. Biz kışın gidip memnun kalmıştık. Sadece bir tık pahalı.
handeserdes BuseVeMinikleri airbnbden bakarsanız yorumlu olanları tercih edersiniz. dolandırılma durumu olmaz.
Baby34_ BuseVeMinikleri cok dikkat edin instagramdaki sayfalarin bir cogu dolandirici bu sayaede ben 4500 tl para kaptirdim telefonla arayip ulasamadigini kisilere gindermeyin para filan
BuseVeMinikleri Baby34_ evet çok okudum böyle o yüzden burda giden olursa bizimle de paylaşır gitmek isteyenlere de fikir olur diye düşündüm.
umutkaplidunyam geçen sene eşimle konak ilmiye tiny house gittik harikaydı ve muhafazakar kimse kimseyi görmüyor tenceresinden yağına deterjanından çay kahve makinasına kadar vardı iki üç malzeme alıp kendimiz yapıp yedik içtik harika bi yerdi kesinlikle öneriyorum
adatuna Sapancayı önermem yine de siz bilirsiniz ama full arap olmuş onun yerine abant taraflarında güzel oteller var
aysenr9918 BuseVeMinikleri Sapanca Kuruçeşme Tiny House mükemmel ilgililer biz eşimle balayı için gitmiştik çok memnun kaldık hem temiz tesis hemde sakin sessiz çok saygılı bir işletmeye sahip kahvaltımızı bile saati saatine getirip sadece zile basarak getirdiklerini belli ediyorlardı biz rahatsız olmadan yani çok güzeldi her konuda da yardımcı oldular bize
Htopal Sapanca Can Bungalow şeklinde yazarsanız Google’da çıkar 2 katlı ahşap bir ev gibi tam bungalov gibi değil ama jakuzisi ve havuzu mevcut biz memnun kalmıştık
2minnosannesi_ BuseVeMinikleri instagramdan savibuprg sayfasının takip ettiği yerleri tercih edin geri kalan hepsi dolandırıcı biz oradan bulup gitmiştik ahşaphanem diye bir yerdi çok tatlı bir bayan sahibi cemre hanım gayet ilgilililer de