Babyboyiscoming Benimde ilk, 21.ci haftada çok minik kıpırtı hissetmiştim detaylı ultrasondaydım o sıra
KE_A Ben ilk cinsiyetini öğrenmeye gittiğimizde 16.haftada ufak bir dokunuş hissettim ama doktorum daha erken hissetmen için dedi, 19+4 teyim o 16.haftada hissettigimi 3-4 kere daha hissettim ama emin olamıyorum işte 🤭
Pati23 KE_A ben de 19 haftada çok net hissetmiştim şimdi 20+3 hareket halindeyken bile hissediyorum çikolata yiyip sağ yada sol tarafınıza yatın sanki daha net hissediliyor
KE_A Pati23 deniycem dediğinizi, hissetmek hissediyorum o duyguyu ama emin olmadığım için diğerlerinde o duyguya bir türlü giremedim 🤭
Nesedmrer Ozoooo 21 de biraz hissettim 26. Haftamdaydim bu haftaya gelene kadar neler çektim niye hissettmiyorum diye çok şükür bu hafta baya hareketli 🥲🥲
Aysegul_my Nesedmrer kızmı cinsiyeti bende 21 haftaliğim çok hafif bi kıpırtı hissediyorum ya böyle aman aman degil yani
Fedaauz Nesedmrer ben de suan 21+3 deyim met birşey hissettim diyemem .. hissetmek için can atıyorum resmen hatta kafayı yiyebilirim neden hissedemiyorum diye … aynı durumu yasıyorum:(
Berkos Ozoooo ikinci gebeliğim 12. haftada ara ara sırt üstü oturunca ve tatlı şeyler yiyince hafiften hissediyorum 🙏 ilk gebeliğinde 16. haftada hissetmiştim :)