kelebekucusu Küçük bey ile son 100 günümüz. Zaman geçsin bir an önce doğsun istiyorum. Çok merak ediyorum onu.🤭🫠🥰
Zehra_25x kelebekucusu son 21 gun bnmde ve zaman gecmiyor bir an once dogrmk istiyorm bnde. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins.🙏🌼🌼
1prensesannesi_ kelebekucusu benim de son 54 gün kaldı bende bı an önce doğmasını istiyorum kucağıma almak istiyorum çok sabırsızlanıyorum 🤭🤗
Mrv001 kelebekucusu son 50 inşallah sağlıklı bi şekilde bütün anneler alsın bebislerini kucaklarina bende dayanamıyorum artık 😒
kelebekucusu Zehra_25x ay sizin bitmiş resmen inşallah bi avazda doğurmak nasip olsun sağlıkla kavuşun🙏🙏
kelebekucusu 1prensesannesi_ yaa ben de görür müyüm iki haneli gunleri çok güzel. Hem doğsun istiyorum hem de içimde olmasini seviyorum özleyeceğim bu gunleri de😇
kelebekucusu Mrv001 amin inşallah hepimiz sağlıkla güzellikle alalım kucağımıza bitmiş sizin de az kalmis🙏
kelebekucusu Elif-kurt25 oy bitmiş maşallah inşallah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alırsınızcok kolay Bi doğum olsun vaktinde gelsin 🙏🥰
1prensesannesi_ kelebekucusu tabi ki görürsünüz su ana kadar çok hızlı geçti bu andan sonra durdu resmen zaman geçmiyor sabırsızlanıyorum kızıma kavuşmak için 🤭🤗
kelebekucusu Youngmotherr maşallah bitmiş kendini düşünüyorsa bu sıcaklarda icerde dursun ne işi var dışarıda 😂😂