Tuba-Sahra Kuzum dogali yarın gece 1 haftalık olcak ve bugün gözlerini açmış ☺☺çok şükür ne olur bizim için ve dua edin küvez macemramiz kısa sürsün biizm gibi olan kardeşlerimiz de inşallah Bian önce kavussunlar annelerine o kadar zor ki süreç rabbim kimseye yasatmasin
Neftis Tuba-Sahra inşallah en kısa sürede toparlanıp, kucağınıza alıp evinize gidersiniz. Bende 31 haftadayım erken Doğum riskim var aynı korkulara sahibim, sizin içim dua edeceğim 💞
Seeevgi Tuba-Sahra Rabbim en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin bebeğiniz kaç kilo doğdu doğmadan önce ciğer geliştirici yapıldımı?
Tuba-Sahra Deletedmom15257 ay allah razı olsun inşallah inşallah rabbim o günleri kısa zamanda gösterir ☺
Tuba-Sahra Neftis Allah razı olsun inşallah bende sizin için dua edicem inşallah zamanında gelir kuzun sagsaglim kavuşursunuz
Tuba-Sahra Seeevgi amin Allah razı olsun canım 2.130gram doğdu kilo olarak 33haftaya uyumluydu bebeğim
Tuba-Sahra Seeevgi pazartesi akşam ve sabahı ciğer geliştirici yapıldı salı gecesi doğum oldu canım ağlayarak doğmus kuzum
Tuba-Sahra GlZngin yok canım sebebi belli değil gebelik şekeri diyorlar da ben test yaptirmistim şeker yoktu bı açıklama yapamadıklarını söyledilerki benim doğum yaptığım hafta benden başka 4kisi daha erken doğum yapmış
Kubraygt Tuba-Sahra bende bugün vuruldum iğneyi 2 doz olarak birde yarın aynı saatte vurulcm yine 2 doz toplamda 4 doz istedi doktor dün de nst de sancılar çıktı senin ne gibi belirtiler oldu da doğum yaptın
Tuba-Sahra Kubraygt canım bebek aşağı baskı yaptı kasilmalarim başladı sezeryan yerimde yanma oldu bebek doğmak için uyrasiyormus rahim duvarını inceltmis sancilarimi arrttij 5serum 10hap yedim sancilarimi durmadı almak zorunda kaldılar herşey 1bucuk günde oldu 😭
Kubraygt Tuba-Sahra aşağı olan baskıyı nasıl hissediyodun peki mesela şuan ben her hareketinde vajinada sancı batma gibi bişey hissediyorum sanki idrarımı kaçırck gibi oluyorm
Aryamom- Tuba-Sahra Hiç üzülmeyin geçen ay arkadaşım 30 haftalık doğurdu 25 gün sonra taburcu oldu tansiyondan kaynaklı oldu şimdi hiç bişey yok çok şükür sizde üzülmeyin minik kuzu bian önce size kavuşmak istemiş belli ki Allah sağlıklı uzun ömürler versin ❤️❤️
Tuba-Sahra Kubraygt hareket halinde değilken de bebek sanki aşağıdan cikcakmis gibi bı his oluyor senin kaç haftalık rabbim zamanında doğum nasip etsin canım